fredag den 31. juli 2009

Ræk mig lige babyfedtet, skat.

Når man er gravid skal man ikke bryde sig om at være alt for sart. Man bliver præsenteret for snakke om mellemkød, spræk og ringmuskler i chok. Til fødselsforberedelse kan man kan sågar blive præsenteret for en livmoder, strikket i rødt uldgarn - jeg taler af erfaring.

Alligevel blev jeg bare en lille smule sart i det, da en føromtalt bordherre ved føromtalte bryllup begav sig ud i en historie, som blev serveret lige før kammuslingerne.

Hans kone var ved at føde, og jordemoderen var af den hard-core slags, som helt sikkert syntes at et fad med lidt lunken vand og nogle kogte klude er nok til at levere en baby. Nå. Babyen kommer ud og alle er glade. Men. Inden jordemoderen lægger barnet op til den stolte mor, kunne farmand se til at Fru Jordemoder lige skraber alt babyfedtet af den nyfødte og smører hele hovedet ind, ned på halsen og om i nakken. Hun kigger glad og fornøjet på den måbende nybagte far og siger: "der findes ikke bedre creme."

Det er sjældent jeg bliver mundlam. Men det blev jeg.

10 kommentarer:

 1. eiiiiuuuuuwwwww fy da føj...........;)

  SvarSlet
 2. Præcis. Og 'en lille smule sart i det' vil være at underdrive!!

  SvarSlet
 3. FÅÅÅÅÅÅÅRK tror du det er rigtigt? Det kan ikke passe vel? LOV MIG AT DET IKKE PASSER!

  SvarSlet
 4. Jeg tror at Fru Jordemoder var syg den dag de havde emnet "babyfedt har det bedst med at være på babyer" på jordemoderskolen.
  Jeg ville også være mundlam, og jeg er bestemt ikke af den sarte type!

  SvarSlet
 5. Julia: det er desværre fra det virkelige liv. Konen nikkede bekræftende gennem kammuslingerne. Det var på Riget.

  Synne: måske var hun ikke en rigtig jordemoder, måske kommer hun op fra kælderen een gang om året for at stjæle babyfedt...mwuuuhaaarhaaar

  SvarSlet
 6. Bare for at bekræfte sandheden i udsagnet, så oplevede jeg at min jordemoder begejstret smurte hænderne ind efter at have afleveret guldklumpen i mine arme med præcis samme udtalelse...

  Kh
  Lykke
  http://blog.lykkerix.dk/

  SvarSlet
 7. AJ! Nu stopper de sgu. Der er ingen der skal rage bebayfedtet af Jeppe om tre uger, så vanker der med mors kødhammer. Nå.!

  SvarSlet