fredag den 17. juli 2009

Alene hjemme


Sidste gang Thure og jeg sov alene i lejligheden var natten til 1. juledag 2006. Kl. 9.06 næste morgen var det slut med det. Det er 2 år og 7 mdr. siden.

I dag prøvede vi det igen. At være alene uden Kasper for første gang siden han flyttede ind hos os. Der er mange, tror jeg, der på den front er meget sejere end mig, men jeg har ikke været klar til at give slip på ham før nu. Men kors i hytten, hvor har jeg dog nydt det. Total i orden kærestedag, hvor vi, vildt nok, ikke skulle indrette os efter nogens middagslur, madtider, lortebleer, eller mange lange snakke om biler.

Bare det at kunne holde om Thure og mærke hans arm ved siden af min - uden afbrydelser - var virkelig fantastisk. At sidde helt uforstyrret på en kanalrundfart og holde i hånd og pludselig huske, hvordan det føltes før vi blev tre var et øjeblik jeg har gemt et sikkert sted i min hukommelse.

Jeg er rolig nu, som jeg ikke har været længe. Et tiltrængt break. Det var hvad det var.

6 kommentarer:

 1. Det var godt at I nåede at have en kæreste-dag, inden der kommer et nyt familiemedlem.

  SvarSlet
 2. Fedt! Og når først, man har prøvet at undvære dem, så kan man altså godt finde ud af at skyde dem af ind imellem, så man kan nyde bare at være... men nu går der vist lidt tid igen, eftersom baby er på vej, hva? ;) Her er det over et år siden, vi har været helt alene, suk. Glæder mig sku til det igen!

  SvarSlet
 3. Kære Annamette,
  Yes baby kæresteaftener eller hele weekender måske, når det går rigtig vildt for sig, er bare LYKKEN.
  Her er børnene jo nogle ordentlige skrumler, der kører med morfar til Sverige i (efter mors beslutning) højst 5 dage af gange. Men prøv nu lige at høre, hvor meget kæresteri man kan nå på 5 dage, ork for en luksus. Mums.
  Kærestetid er sgu dét, som redder forholdene i en håndevending, når man er hårdt presset af livet med småbørnene.

  SvarSlet
 4. En kort en lang:Ja det er fandme fedt, og du eti at det ikke e så svært at give slip, når man først har prøvet at undvære dem. Skal da helt helt sikkert have ham passet snart igen. Hehe på lørdag faktisk, hvor vi tager på hotel. ;o)

  Katrine: Ja det er fandme lykken og man finderud af HVOR meget det betyder med days off. Jeg tror jeg har undervurderet, hvor vigtigt det er.

  SvarSlet
 5. og hvorfor jeg hedder 'forfatter' - fatter jeg ikke..hmm, men det er mig Annamette ;-)

  SvarSlet
 6. ja, det skal man altså bare huske. Det er total parforholdpleje.

  SvarSlet