fredag den 3. juli 2009

Fede John i varmen


Når jeg går rundt, ligner jeg fed mand, der hedder John. Sådan en der bor nede på havnen og kører rundt på sin Puch Maxi i kæmpestore cowboybukser med røde seler. Han har en mælkekasse bagpå knallerten med 6 grønne Tuborg. Og John sveder. Og bander. Vil helst have det køligt og svalt, så han kan sidde i fred og dampe af.

Nå. I går skulle John forestille sig at gå en aftentur med Thure og Kasper på sin løbecykel. Det gik helt fint de første 50 meter. Så fik jeg plukveer og måtte sidde på en stor sten, som en strandet hval. Så svedte jeg så meget, at mine lår begyndte at klistre sammen, og begyndte at gnide mod hinanden, så jeg til sidst gik som en der havde skidt i bukserne. Det sved. Og sved. Og sved. Hvad fanden gør fede mennesker? Render de hele tiden rundt med en dåse vaseline så de kan smøre lårene ind?

Kasper skulle plukke alle bladene langs metroen og jeg nænnede ikke at sige til ham, at han skulle til at få fingeren ud og trille hjem på den cykel. Efter at han havde flænset alle de blade han kunne komme i nærheden af, blev han også utidig. Han klynkede og ville op, så adventure-far endte med at have Kasper på skuldrene og cyklen i hånden, mens han forsikrede, en nu meget hidsig John, og træt barn om, at vi var hjemme liiiiiiiiige om lidt.

Resten af aftenen tilbragte jeg med hovedet inde i min ventilator. Tre puder mellem benene, så mine gnavesår kunne hele, og så ellers hede hede drømme om at bælle en halv liter fadøl.

Skål. Og skidevære med det!


4 kommentarer:

 1. Jeg føler med dig. Kan huske hvordan jeg lignede John sidste år.. (Iøvrigt en rigtig god sammenligning) :-)
  Når du på et tidspunkt er på toppen, så husk at værdsætte din mand. For hold op hvor må det være en kamp at leve sammen med en hormonbombe, som gravide jo er :-)

  SvarSlet
 2. Kære John. Jeg er ved at gøre dåbsforberedelser, så jeg må straks løbe igen. Vil bare lige sige, at jeg kender alt til de forbandede gnavesår (både som gravid og post-gravid). Og så vil jeg også lige fortælle dig, hvis du ikke ved det, at Erdinger (altså de der med hvedeøllerne) laver en light udgave også. Dem drak jeg, da jeg var gravid med Ældstebarnet i varmen. Bare lige med en citronskive i. Det var ikke helt det samme, men jeg blev afkølet og følte mig ikke helt som om, jeg var blev smidt ned til børnebordet. Kh.

  SvarSlet
 3. Vi bruger dem her ;-)

  http://www.klaedeskabet.dk/node/5

  SvarSlet
 4. Louise: Tak for øl tip, den kendte jeg ikke. Må. Straks. Ned. Og. Købe.

  Britta. Fedt tip, de ser virkelig gode ud for lår der klistrer.

  Øl og gudetrusser, så kan det da kun blive en dejlig sommer ;o)

  SvarSlet