onsdag den 29. juli 2009

A day for a daydream

I dag har været en af den slags dage, hvor jeg ville ønske at Poul Richard pludselig kom forbi og brød ud i sang. For de smil jeg skulle ha´ gemt til det blev gråvejr var væk. Long gone.

Jeg melder mig frivilligt under klynke-fanerne, for det her er altså ikke hvad jeg blev lovet, inden jeg fandt manden i mit liv, blev gravid og fik familie. Jeg vil have mine penge tilbage.

Jeg blev lovet, at graviditeter ikke gjorde ondt. At man ikke kan få blærebetændelse uden at vide det. At der f****** ikke er sporarbejde i metroen når jeg skal til læge. At busruten så heller ikke er omlagt og at min cykel ikke er punkteret. Jeg blev ikke lovet, at jeg midt i plukveer skal læse trælse tal på min årsopgørelse, og efterfølgende snakke med Yvonne fra Skat, som brugte en hel halv time på at forklare min amme-hjerne ting og tal, som man burde forstå når man er voksen.
Jeg blev lovet, at der kom en og gjorde rent, lavede mad, vaskede tøj, lagde tøj på plads, og ryddede op efter mig. Jeg blev lovet, at nogle andre end mig, sørgede for at ringe til A-kassen. Og til banken. Og tog til møder, der er så kedelige, at man får støv i munden.

Imens skal jeg nemlig tælle farverne i M&M's, lave papirflyvere af min selvangivelse, sidde i et æbletræ og kigge på verden. Oppefra. Lege tagfat med en flue og tro at de tal, der står på min konto er længden på den næste is jeg skal spise.

Tik! Nu er det dig der er den!


6 kommentarer:

 1. Hvem fanden lovede dig alt det?? En fe, eller hvad? ;)

  Åhh, jeg kender godt de der dage, hvor man bare ikke gider være voksen, fordi det også betyder, man skal tage sig af alle mulige trælse og praktiske ting. Jeg forsøger gerne at lokke manden til det, når der så'n skal ringes rundt og den slags. Det lykkes ind imellem. Og så leger jeg voksen resten af tiden...

  Gid resten af din graviditet bliver nem og smertefri, gid du får en bragende god fødsel, gid der ingen forhindringer er, når du skal til læge og den slags - og at nogle ordner samtlige hjemlige forhold for dig. Bare noget af tiden. Når baby er ankommet, om ikke andet ;) (As if, I know)...

  SvarSlet
 2. Nå, men jeg gider ikke være med i legen, så du kan ikke tage mig (hader i øvrigt også den slags lege, hvor man skal være adræt og løbe hurtigt for at være med). Jeg vil bare lige fra sidelinien råbe, at den slags dage desværre lyder forfærdeligt genkendelige. Og de er lede, er de. Det hjælper nogle gange mig at fyre op for noget hiphop og lade som om, jeg stadig er en ung, smart og let dame. Drikke et glas vin (måske kan cider bruges til gravide?). Købe en skammeligt stor æske chokolader til mig selv, fordi jeg er så god til at klare alting (ca.) og så krybe under dynen og spise det hele selv. Shoppe online. Eller sidde ude i den friske luft og ride med på en hadefuld bølge et lille stykke tid, inden jeg vender tilbage til mig selv igen. Bare en eller anden form for præmie. Har du husket at forkæle dig selv? Kh. P.S. Jeg fatter ikke det der Skat - ammehjerne eller ej, så det synes jeg faktisk ikke, at du skal klandre dig selv for. Det ER utroligt svært at forstå.

  SvarSlet
 3. Jeg har lært et andet sted at man godt må råbe Røv! ud af vinduet når tingene bliver for meget ;).

  SvarSlet
 4. Uh oh - det lyder som om du trænger til en god dosis pink neglelak og Cindy Lauper!

  SvarSlet
 5. Altså der burde da være nogen der tog sig af den virkelige voksne verden. Især imens du er gravid. For hvis ikke du skal sortere m&ms, hvem skal så? Og der er da også blade der skal læses, og kager der skal spises, og en krop der skal hviles. Og ikke mindst: en baby der skal vokses! Og det gør den da bedst i ro og hvile :-)

  SvarSlet
 6. Tak for jeres søde tanker og kommentarer. De hjælper virkelig. Tak tak tak. Jeg blev sendt på kaffe-date med veninde af Thure i dag. Så er netop hjemvendt efter 4 timer i afslappende selskab med brunch til. Aaaaaaaaaaah...... ;o)

  SvarSlet