onsdag den 1. juli 2009

Let med introduce

Noget af denne blogverden kan i denne måned findes i en papirudgave i Vores Børn. Jeg har skrevet en artikel om mor-bloggerne Julia, Julie og Line.

Tjek det ud :-)

10 kommentarer:

 1. Jeg har faktisk læst artiklen og fandt der igennem denne blog, jeg synes det så rigtig fint ud og har nu lavet min egen.. :) Så vil jeg da lige sige tak for inspiration..
  mvh

  SvarSlet
 2. Hej Annesofie
  Det lyder godt med en start af blog, velkommen i klubben og tak fordi du læser med :o)

  Kh
  Annamette

  SvarSlet
 3. Øv bøv, dine links virker ikke, Annamette!

  SvarSlet
 4. Så var man jo nysgerrig og fik købt et temanummer fra Vores Børn om babyer i stedet. Afsti-afsted igen:) -Og ja, dine linkjs virker ikke, du gamle måne.

  SvarSlet
 5. Hmmm.. .. må lige tjekke links igen. Sært.

  SvarSlet
 6. Og så vil jeg altså godt lige sige, at det ikke er mig selv der har sat min egen blog ind i en boks med læseværdige blogs ;o)

  SvarSlet
 7. Nej, undskyld, det er mig – men jeg syntes bare ikke, man overhovedet fik øje på den, når den stod i din byline. Og vores læsere skal så sandelig ikke snydes for din skønne blog!

  Nå, ja, og så har jeg begået en anden brøler i artiklen – nemlig at skrive urlen til Louises blog (Bryggebloggen) forkert. Total tanketorsk. Men folk finder den vel via de andre.

  SvarSlet
 8. Hehe, det skal du ikke undskylde, jeg syntes bare det ville være en smule selvsmagende, hvis det var mig selv: se mig! se mig! jeg har en blog.

  Bryggebloggen må hvile under nogle sjove stjerner, for jeg kan stadig ikke tilføje den i min blog. Lige meget hvad jeg prøver. Virkelig sært...

  SvarSlet
 9. Louise: Måske er du bare en form for synsk? I hvert fald har min mand de seneste dage arbejdet på at omdirigere min blog til bryggebloggen.dk og i dag lykkedes det så. Og så opdagede jeg lige selv linket bagefter (tak). Meget mærkeligt, ik'å?

  Annamette: Det er altså også mig en gåde. Måske kan du få lov at tilføje www.bryggebloggen.dk så? De er altså nogle røvbananer ovre på wordpress, når de sådan spærrer brugerne inde.

  SvarSlet