torsdag den 2. juli 2009

24.08.09

Læge: "Hvilken dato vil du have? D. 24. eller d. 27. august?
Mig: "Øøøøøøøh."
Læge: "Den ene dag er en mandag, den anden en torsdag."
Mig: "Eeeeeeehm."
Læge: "Ja?"
Mig: "Nåmmen så tager vi mandag (prøver at være kæk), så kan man jo også starte ugen på en frisk og få et barn."
Læge: Fortrækker ikke en mine, noterer datoen på sin computerskærm. Kigger op og smiler det profesionelle smil.
Mig: "Hvad tid bliver det?"
Læge: "Det får du af vide den sidste hverdag før kejsersnittet, I er fem den dag."
Mig: "...."
Læge: "Jamen så er det på plads, hav en god dag og husk at følge den røde streg ud."

Og her gik jeg så ud. Med en brochure om planlagt kejsersnit, langs den røde streg på Hvidovre hospital. Mens jeg stirrede ned på stregen gik det op for mig, at vi nu officielt var blevet medlem af kejsersnitsfabrikken. Træk et nummer og få et barn. Ikke meget mere anderledes end at stå i kø til en spandauer hos Bageren. Bortset fra at man sjældent får en brochure om hvordan man spiser en spanduer.

Men på vej hjem i bus 1A, var jeg lykkelig. Ikke over at blive sprættet op, men over erkendelsen af, at nu får vi et barn mere. Fandme gør vi så. Og han skal hedde Jeppe.


6 kommentarer:

 1. Godt for dig, at du valgte det kejsersnit frem for brækket røv!

  Og Jeppe er sådanet GODT navn:)

  Ps. I denne varme er jeg svært misundelig på alle, der skal føde før mig:S bare jeg vidste lige så præcist, hvornår jeg bliver lettere....

  SvarSlet
 2. Åh kære Lis, jeg sveder sammen med dig. Min eneste redning er en ventilator fra Netto, som kører i døgndrift. Hvornår har du termin?

  SvarSlet
 3. Jamen, tillykke med datoen og med Jeppe – ja, det er jo næsten, som om han ER kommet ud, nu hvor han både har et navn og en fødselsdag! Læger er sgu bare nogle underlige snegle, sådan har det altid været. Men jeg sætter et stort kryds i kalenderen og glæder mig til præsentation af Jeppe her på siden!

  SvarSlet
 4. Ja det er SÅ sært at vide besked. Jeg havde det som om han VAR født da jeg tog hjem og ringede helt overstadig til Thure, som lige var på vej ned efter frokost og ikke helt delte begejstringen. Altså på den måde jeg ville have ham til!!

  SvarSlet
 5. Åhr, altså. TILLYKKE med Jeppes navn og fødselsdag. Begge dele lyder godt, synes jeg. Hvor må det være VILDT at kende sit barns fødselsdag, før det bliver født (og dermed også enden på graviditetsgenerne). Det er da også meget praktisk i forhold til storebrorpasningen - så sparer du da lige lidt bekymringer på den front. I hvert fald var det noget, jeg spekulerede meget over.

  SvarSlet
 6. D. 24. aug er meget federe end d. 27. aug.
  BUM!

  SvarSlet