søndag den 18. oktober 2009

Verden ifølge Jeppe


Nu har jeg kendt Jeppe i 8 uger, og jeg har lært følgende:

1. Han kan lugte på 10 km afstand, hvornår jeg er alene med ham og derfor timer han det således, at han ikke sover, når vi skal være sammen. Det er da sødt af ham.

2. Han falder bedst til ro, når mor går med ham i armene og holder sutten inde i munden på ham. Han skulle jo nødig overanstrenges, når han er ved at koncentrere sig om at sove.

3. Han gør ikke en stor dyd ud af at skide, til gengæld vælger han at servere store fyldte bleer ved festlige lejligheder, såsom bogreceptioner, besøg hos naboen, ved præsentationsrunden til den første mødregruppe, når vi er på hospitalsbesøg, og når vi andre skal til at sætte os til bords. Som sådan, tror jeg ikke, at han får svært ved at sætte sig selv i centrum.

4. Pattet babylegetøj og uroer af skaldede skeløjede fugle siger ham intet. Bøger derimod. Dét kan få knapperne til at rulle i hans lille hoved, når han sidder i skråstolen foran bogreolen. Måske kan han allerede stave - kloge barn.

5. Han smækker skuffen ud, lige inden han giver sig til at græde, sådan en ekstra service til os trætte forældre, om at nu kommer der altså en omgang gråd. Betænksom ung mand, for så kan vi nå at tænde for elkedlen og lave en flaske til ham, inden 3. verdenskrig bryder løs.

6. Og så har jeg lært, at han er fuldstændig uimodståelig og blød og sød og dejlig.


10 kommentarer:

 1. Det lyder så dejligt - det hele! Får sådan lyst til selv at sidde med sådan en lille størrelse i armene. Det er bare indbegrebet af mirakel med sådan et lille liv.

  Kh
  Lykke

  SvarSlet
 2. 8 uger, hvor er det vildt! Han er jo en stor lille dreng efterhånden og meget, meget dejlig!

  SvarSlet
 3. mmmm - han er så lex, og det er sandt altsammen, mest nr. 6. Og jeg kan tilføje at udefra set er han et meget eksemplarisk "gå i byen barn" der stiltiende accepterer at mor skal drikke kaffe i solen og også har et stort brhov for loppis på landet, - og begge dele kan ikke læres for tidligt. Klem

  SvarSlet
 4. Hvor er han altså sød.... også at han sådan gemmer sin vågentid til dig ;-)

  SvarSlet
 5. He he, jeg må smile lidt af det.. vores trunte er nu snart 10 mdr. Og vi har været møllen igennem.. kommer I med på lørdag? Mvh Christina, som lige var et smut forbi..

  SvarSlet
 6. Nej, hvor er han sød!!
  Kh

  SvarSlet
 7. Ja Line, når man tænker over det er det utroligt generøst af ham. Hehe.
  Og Lykke, su siger bare til, Jeppe er kramme-klar for dem der vil ;-)

  Christina: Jep vi kommer på lørdag, så ses vi.

  SvarSlet
 8. Åh ja, når de er så små, er de helt fantastiske til at tilrettelægge dagen, så de kan spolere alt for mor som jo i forvejen ikke er specielt presset.
  Tillykke med de otte uger, og glæd dig til tiden i går sammen i møde, det bliver kun bedre :)

  SvarSlet
 9. Nårh. True love. De er for lækre. (Hold så kæft dernede!!) ....pænt træt af hvinen fra æggestokkene...

  SvarSlet
 10. Ej hvor er han da bare kær!

  SvarSlet