mandag den 19. oktober 2009

Den søde skrivekløe


Jeg elsker at blogge. Så er det sagt. Jeg elsker alle de nye cybervenner, jeg har fået, og jeg har endda har mødt nogle af dem i virkeligheden. De har været så søde. Det holder altså. 100.

Udover det, så ville jeg blive sindsyg, hvis ikke jeg skrev, så derfor kan du fremover også læse indlæg fra mit mor-liv på Iiamo's hjemmeside.

Iiamo, tænker du. Er det en is? En by i Italien? En siciliansk stripper? Et fænomen? Nope. Det er såmænd navnet på et firma, som de to fædre Rasmus og Nicolai er stiftere af. Indtil videre har de lavet en to-go sutteflaske til bebs:

Første gang jeg så den i Baby Sam, tænkte jeg: What the fuck, der står der simpelthen et massageapperat - lige ved siden af hoved-hale fadet. Frisk nok af Baby Sam. Men døm selv.


5 kommentarer:

 1. Ha! det var lige nøjagtig min første tanke, da billedet boppede frem på skærmen.

  (jeg ville forresten meget gerne følges med dig og Jeppe i toget på lørdag. Men jeg bor lige nord for Århus, så det vil nok alligevel være et hak for upraktisk...)

  SvarSlet
 2. Faktisk en ret god flaske, som har betydet at jeg har set mange film i babybio uden (!!!) at skulle gå ud for at varmet en flaske! Kan anbefales.

  Og tillykke med dobbeltjobbet!!!

  SvarSlet
 3. Ah en bonus der Lotte, den vil jeg tage med mig. Har nu aldrig digget det der baby bio fordi jeg tænkte at der var for meget larm, men det kunne være at man skulle det.

  SvarSlet
 4. Kan kun anbefale Falconer - der er plads og forskellige film - og personalet er flinke.
  Synes ikke at der var så meget larm igen og nogle gange var vi kun 2-3 babyer i en sal, så slængede mig på et love-seat!!!

  SvarSlet
 5. Aj, babybio er ligesom grund nok i sig selv til at poppe babyer ud! Selv om jeg venter mig et forårsbarn som nummer to, så skal den lille ny denondenlyneme også stifte bekendtskab med halvmørk sal, 'shyyy-det-er-point-of-no-return-nu!' og andre mødre med andre babyer. Jeg er SÅ glad for, at jeg bor 10 min væk fra Falconer bio!

  Så skynd dig da i babybio! :-)

  SvarSlet