mandag den 26. oktober 2009

Blogometer -1

Der er da helt utroligt, som jeg er i bund med der her bloggeri.

Men med en dag, hvor jeg skulle færdiggøre en artikel til Vores Børn, i bad, til møde i banken, købe gave til Thure, som har fødselsdag i morgen, og handle, så er der bare o og en skid til andet.

Verdens kedeligste indlæg, I know, men så fik jeg da lidt afløb for skrivekløen.

Og den eneste grund, iøvrigt, til at jeg kan skrive her er fordi Jeppe ligger i sin barnevogn og endelig sover, fordi han sked hele vejen igennem forsikringsoversigten i banken. Han skider jo af princip ikke. Kun ved festlige lejligheder. Og det var da også festligt i banken, da jeg opdagede efter første tryk i bleen, at jeg havde glemt pulsetasken derhjemme. Fedt nok. Havde jo planlagt at købe gave til Thure på vej hjem.

Så hvad gør den kloge mor? Jo, hun håber på at ungen ikke får en blålilla røv af at ligge i en time med en lorteble, springer frokosten og spiser en pose skumjulemænd, så hun kan nå at købe gaver til sin mand.


7 kommentarer:

 1. Det er sgu en i orden prioritering, hvis du spørger mig! Respekt! Og så er jeg lidt misundelig på de skumjulemænd – sådan nogle kunne jeg også godt kvæle lige nu ... I stedet har jeg taget mig en mad med hønsesalat. Også godt.

  SvarSlet
 2. Åh ja, hønsesalat. Det husker jeg som en god ven under graviditeten. Uhm. Men de der skumjulemænd, I warn you, du får herre hovedpine efter en pose, men det er det hele værd ;-) Måske ikke det bedste for Ostepop men who cares, så længe mor har det sjovt!

  SvarSlet
 3. Fed Blog... kender alt for godt det med pulsetasken....

  SvarSlet
 4. hi hi hvor har jeg også bare glemt den dumme taske mange gange... og ja selvfølgelige skider ugen når man ikke lige har den ved hånden ;0)
  Tak for en super blog

  SvarSlet
 5. Så håber jeg du fandt en rigtigt fin gave, og at manden sætter pris på den.. :)
  Fin blog du har..
  kh Rakel.

  SvarSlet
 6. Sandra: Tusind tak, dejligt at have dig med her som læser.
  Tina: Ja det er som om det er babys naturlov. Tak fordi du læser med ;)
  Rakel: Min mand fik en pisse alt for dyr, men lækker gave inkl frokost med et stk sovende barn i dag. Pastis på Gothersgade i Kbh. Jeg anbefaler på det kraftigste. og også tak til dig fordi du læser med.

  SvarSlet
 7. Hej Annemette - fedt det ikke kun er mig der har hang til skumfiduser med chokoladeovertræk.. kan spise til jeg bliver oppustet. :-) Dejligt med indkøbstur + frokost med sovende Jeppe.. Tænk at det lige passer tidsmæssigt..

  SvarSlet