fredag den 30. oktober 2009

Mordellerne

Lyver du også om din vægt. Læs mere på iiamo bloggen.

9 kommentarer:

 1. Oh yes!
  Vi er dog en flok tøser på arbejdet, der ikke lyver - ikke overfor hinanden i hvert fald. Vores vægt er til gengæld hemmelig og bliver holdt indenfor "klubben". Vi vejer os sammen hver torsdag, for ligesom at have nogen "at stå til ansvar overfor"... Det hjælper også med opbakningen, når vi er flere, der siger nej tak til kage (stykke nr. 2, altså...)
  Men var det mig "på flisen", så ville jeg helt sikkert også lyve. Mindst 10 kg!
  :o)

  SvarSlet
 2. hvor høj er du da? 80 er da et fint tal :)

  SvarSlet
 3. frau prutz; hvor er det godt med en klub, det vil jeg også have.
  anonym: nu sagde jeg noget med 80, hehe, jeg er 1.76.

  SvarSlet
 4. Ha, ha, ha...Det er sjovt!!!
  Jeg har det på samme måde. Jeg kan ikke begribe at min efter-graviditetsvægt er så høj (i starten af 70'erne - nogle gange 70-komma-noget!!!). Jeg syn's at 70'erne er overvægt, og jeg gider slet ikke høre om BMI-tal og den slags - men jeg begriber ikke at jeg selv er medlem af 70'er-klubben (lidt endnu...håber jeg...). Jeg vil også lyve på flisen!!!

  SvarSlet
 5. Det er da den sikre vej til ingen kommentarer på sin blog, at stille lige dét spørgsmål. Men jeg kan sagtens slå dig; jeg vejede nemlig 92 efter at chiliens exit. Men tabte mig ret hurtigt til 73, hvilket er en fin vægt for mig. Nu er der nok så røget et par kg på igen, og dem skal vi så i krig med. Fra på mandag.

  SvarSlet
 6. Ja det er jo interessant hvor meget vi lyver, men fra 92 til 73 er da vildt flot. Jeg synes lige nu det er en kamp at komme ned under 80. Hold nu op. Altså hvordan gør man?

  SvarSlet
 7. Hold nu kæft med det vægt-pis!
  Vær dog istedet for glade for i er sunde og raske! Det er ikke alle der kan navlepille rundt i samme luksus "problemer"!

  SvarSlet
 8. Man placerer sin røv i sofaen og ammer og ammer til man bliver blå i hovedet. Indimellem tager man nogle lange spadserture med barnevognen. Og så siger man til sig selv at chokolade, kager og andre lækre ting er forbeholdt weekenden (ja, det var så the tough one...). Og så spiser man spandevis af gulerødder. Mere hokus pokus er der ikke i det!

  SvarSlet
 9. @ Anonym: Vægt-pis siger du. Tja. Jeg vil sådan set bare gerne kunne passe mine bukser, og fornemmer ikke at nogen her er særligt fanatiske omkring vægten. Jeg er i hvert fald ikke. Men udover at være glade for at være sunde og raske, som jeg gætter på alle er, så synes jeg ikke det er noget pis, at gå op i hvordan man har det med sig selv.

  SvarSlet