tirsdag den 5. april 2011

LØB MED FUHRMANN OG UTHAUG

Det år hvor jeg har været allertykkest i hele mit liv er så også det år, hvor flest magasiner og aviser trykker mig i fuldfigur og printer mig i x-tusinde eksemplarer. Og senest i Holger sagen så jeg mig selv på TV. Jeg var TV2-News i søndags i Pressepanelet (jeg poster et særskilt indlæg senere, skulle jo NØDIG gå nogens næse forbi at jeg var både her og der, nå) og det var såmænd fint, men lad mig bare sige, at mit fjæs var en anelse mere kødfyldt end hvad jeg syntes at kunne huske fra sidste gang jeg så mig selv på en Tv skærm. Så. Jeg vil gerne lige have lov til at anerkende mig selv for ikke at iklæde mig en burka, selvom det er det jeg har haft allermest lyst til hver gang jeg har fået en linse stukket i hovedet.

Der anerkendes.

Heldigvis er Maren og jeg gået på en fælles nedtrapning af kiloene og vi tæsker rundt i løbetøj i hver sin bydel for at ryste røven af. Noget af den i hvert fald. Og som I kan læse her, så arbejder vi bedst under skam. At det skal være flovt for at det gør godt. Foreløbig har Maren tabt sig 600 g, og jeg har tabt mig 0 gram. På en uge. Det er jo på en måde også en smule flovt for mig. Så derfor er jeg vældig motiveret, da det nu er dobbelt flovt, hvis jeg ikke taber mig to kg denne uge.

Men som haren efter guleroden, så har vi aftalt at kunne gennemføre Spatas løb på 10 km d. 19. juni. Vi gider ikke løbe det selv, så derfor kan du være med. Jeg udlodder to billetter, og du kan smide en kommentar, hvis du vil løbe med ligesindede, som er tunge i røven og ikke er for fine for at stoppe for at drikke en kop kaffe.
Vi tilmeldte os også sidste år, men Maren havde tømmermænd og jeg havde stadig ondt i benene efter denne tur.

Men kom frisk. Og lad os spurte og nakke alle de andre. Jo vi gør!

19 kommentarer:

 1. Ha ha,,,nej tak ! for en gang skyld vil jeg helst ikke vinde.
  Tror jeg holde mig til min ugentlige morgen yoga...det gør kun ondt på den gode måde.--(;

  SvarSlet
 2. Har allerede lagt en kommentar hos Maren. Men hvis jeg også må møve mig ind her, vil jeg meget gerne vinde den billet. Og blive tynd tak.

  SvarSlet
 3. Jeg har også allerede skrevet hos Maren - alt for langt og om hypnose, jeg skal undlade at belemre folk med det her også. Men det virker - fisme. God tur - og jeg lover at løbe hvis jeg skulle være uheldig nok til at vinde:-)

  SvarSlet
 4. Og by the way, rund i hovedet eller ej, så synes jeg altså du så dejlig ud på news - men at den der presseloge ikke rigtig fik svaret på din kritik.

  SvarSlet
 5. Hvor er jeg glad for, at du ikke skjuler dig i en burke. Du har da på ingen måde noget som helst at holde skjult. På min tv-skærm så du skøn ud. Så drop alle de negative tanker. Dem fortjener du ikke, er jeg helt overbevist om.

  SvarSlet
 6. Jeg er nødt til at springe over løbet fordi jeg er blevet gigaopereret i ryggen, har strenge restriktioner og æder mig tynd i morfin i stedet for. Men hvis der var et lille link til dig på news, så hepper jeg fra sofaen og lover at hvis de dygtige læger får sparket den ryg ordentlig på plads, gir jeg jer allesammen mega baghjull næste år!! :)
  - og så rigtig meget held og lykke med bliv tynd projektet :)

  SvarSlet
 7. AmarOrama: så er der jo dobbelt op på tyndheden. Skulle hilse at sige at det giver godt at løbe op og ned af Mount Anna ovre på Fælleden. Den eneste bakke på Fælleden that is. Du kender den.
  Iben: Hypnose: Så lige hos Maren at du har downloaded det som program.

  SvarSlet
 8. Jeg træner bedst når der er et reelt formål med det, og at løbe 10km med jer og andre Spartanere et sgu et mål jeg kan forholde mig til!

  SvarSlet
 9. I'm in. Big time. Jeg holder stadig fanen højt på det der 5 km, jeg deltog i sidste sommer - og det kan jeg vist ikke rigtigt blive ved med...

  SvarSlet
 10. Det lyder som en dejlig plan. Jeg vil gerne være med!

  SvarSlet
 11. Jeg vil helst ikke være med, men hvis det er dig der er den labre larve ude til højre, så synes jeg da ikke der er for meget kød i dit ansigt.

  SvarSlet
 12. Den er jeg også heeelt med på - har faktisk allerede meldt mig til... yihaaa!

  SvarSlet
 13. Jeg smider også et lod her hos dig. PÅ trods af at jeg ikke har vært ude at løbe i en del måneder efterhånden anser jeg faktisk mig selv for en habil løber...Måske er det på tide at sætte handling bag ordene.

  SvarSlet
 14. smider da også lige en kommentar her, kan jo være det kan få mig til at finde løbeskoene frem

  SvarSlet
 15. Pick me! Jeg har sikkert den bredeste røv og det mest træge tempo der nogensinde er set i et løb. Til gengæld kan jeg faktisk løbe 10 km :-)

  Hanne

  SvarSlet
 16. Hov - først nu ser jeg, at jeg med min kommentar deltager i en løbslodtrækning. Øh ... vil gerne ikke deltage i den lodtrækning. Må og kan ikke løbe.

  Men god fornøjelse :-)

  SvarSlet
 17. Jeg lovede engang at heppe på dig, hvis jeg så dig på Fælleden... og dengang havde jeg en god grund til ikke at løbe med. - Men nu har undskyldningen snart 1 årsfødselsdag, så... I'am in.


  /Anne

  SvarSlet
 18. Tør jeg... Yep, var igår ude på min første løbetur i næsten 2 år! Så jeg prøver :-)

  SvarSlet
 19. Ja måske nej, for hvis jeg vandt bliver jeg jo nød til at lette røven mmhhh, skæbenen ved bedst:-)

  SvarSlet