onsdag den 20. april 2011

Vild med SkægI dag var Kasper og jeg til Hr. Skæg koncert. Og fordi Kasper ikke forpasser en chance for trække i festtøjet fik han selv lov til at grave kluns frem fra skabet. Det synes jeg han gjorde til ug x og slange. Og bortset fra Tro Følgesvend, Ninne, så er han da ikke langt fra Orange Scene.Om Skæg koncert var skægt? You bet. Muligvis morede jeg mig mere end Kasper, men jeg undlod at kaste mine trusser op på scenen.

I stedet får han ****** seks store taknemmelige buk for at gøre så meget for vores unger. Den mand burde få et Ridderkors.

10 kommentarer:

 1. Hvor dejligt at høre! Vi skal høre ham i morgen i Århus og min 8-årige ser det som en slags afstraffelse, mens den 5-årige håber, han får øje på hende...

  SvarSlet
 2. Det var virkelig en fest :)
  Og godt at se dig i virkeligheden, som hr. Skæg ville sige det ;)

  SvarSlet
 3. Åh, jeg er også vild med Hr. Skæg, og min datter er endda langt fra stor nok til at forstå noget af det endnu. Men som uddannet journalist og dansklærer kan man ikke undgå at være vild med en mand der laver Skæg med Bogstaver. :-)

  SvarSlet
 4. Sheisse! Jeg vil bo i storbyen og være Hr. Skæg-groupie!!! Min datter og jeg elsker ham :-)

  SvarSlet
 5. Var også inde og se ham i aktion sidste weekend - storslået underholdning til både min yngste på 2½ som troligt klappede med på alt og min store på 5½ som stolt kunne råbe med! Kan varmt anbefale det!

  Dog ville jeg gerne have undværet den efterfølgende 1½ times ventetid på en autograf! Hr. Skæg var nemlig så satans pædagogisk, at hvert enkelt barn (som pænt havde ventet i en evighed) fik lov at stave sit navn hos ham, få sit hår/tøj/sangstemme kommenteret og i det hele taget blive rigtig dus med Hr. Skæg. Alt i alt ca 3-4 min pr barn. Dejligt, men også voldsomt irriterende for alle de andre forældre som stod bagerst i køen!

  Så til alle jer der har det til gode - vælg side inden i tager afsted hjemmefra! Enten laver I en lagersalgs finde af rang og ræser ud igennem havet af børn i samme sekund han går af scenen (for at kapre en plads forrest i køen) eller også beslutter I jer for at fortælle jeres poder, at en autograf må blive en anden dag! Efter sigende var der 3½ times kø forleden...

  SvarSlet
 6. Selv om vores drenge kun er knapt 2 år, så ELSKER vi også Hr. Skæg hjemme hos os. Jeg kan kun forstille mig hvor sjovt det har været.

  SvarSlet
 7. Hvor ser han fantastisk ud ! Altså Kasper. Han har virkelig fanget color blocking tendensen. Seeeejt!

  SvarSlet
 8. Highfive til Kasper - og han har jo (næsten) ens røde bukser på.

  SvarSlet
 9. Altså man behøver absolut ikke at have børn for at synes at Hr. Skæg er skæg. Og Kasper er da bare vildt sej.

  SvarSlet
 10. Hr. Skæg er genial! Min søn på 2½ ææææælsker ham og det er rent faktisk en af de udsendelser som jeg kan holde ud at se sammen med ham uden at læse eller gå på facebook med mobilen imens :o)

  SvarSlet