onsdag den 29. september 2010

Sexy beast

I aften skal jeg holde foredrag sammen med Maren. Hun vender kortene til familielivet, og jeg kan allerede sige, at det bliver godt. Og mig, jeg snakker jo om sex.

Men jeg føler mig allerede overhalet indenom. Tilfældigvis tændte jeg for fjernsynet i morges, på God Morgen Danmark, og ser et tv-klip af Joan Ørting siddende på hovedet af sin mand. Det var en stilling han godt kunne li'.

Og kæben rulles ud, som en lang måbende løber. Oh my freaking...

Dernæst ser man et andet klip med en anden sexolog, Robert Lubarski, sidde og brøle som en løve på gulvet mellem en masse terapeuter. For at vise dem, at man skal ind til sagens kerne af sin sexuelle drifter, for at kunne nyde det.

Så.

Hvis nogle af jer, som kommer i aften, så disse klip, kan jeg med det samme skuffe jer og sige, at Thure desværre skal passe børnene i aften, så derfor bliver der ikke noget facesitting (og ja, det hedder det) og jeg giver mig ej heller til at brøle midt på gulvet.

Ville jeg bare lige sige. Hvis nogen skulle sætte næsen op efter den slags ramasjang.

Oh dear.

5 kommentarer:

 1. EEEEehhhwwww.... Nogle gange skal man lade være med at putte alt, der har noget med sex at gøre, i fjerneren, sys jeg.

  SvarSlet
 2. Du tar' bare den der plakat med, du har (http://fuhrmannfordig.blogspot.com/2010/07/vi-ses-om-lidt-rvhuller.html). Og så en pegepind.

  SvarSlet
 3. Øh kan man få backstagepas til det der show, når man nu ikke fik en af de andre billetter?

  SvarSlet
 4. Årh, hvor vi venter på en Århus-dato og et løfte om forsalgsbilletter, fordi jeg trykker opdater på din blog 200 gange om dagen, for at se om der er noget nyt ;)

  SvarSlet
 5. Ha,ha så også klippende og kom til at grine da jeg læste din blog ;0))

  SvarSlet