onsdag den 22. september 2010

FOREDRAG

Det er helt i tråd med min markedsføringsstrategi, IKKE at gøre opmærksom på mig selv. Det er det nye sort. At være ganske stiltiende omkring det og da SLET ikke lave nyhedsbreve eller videoer. Total overvurderet.

Det er nemlig sådan at mig og Maren (ja, det lød bare sjovere) holder foredrag arrangeret af Børn I Byen. Om familieliv, sex og tissemænd. Altså ikke vores? Menmenmen, det er allerede udsolgt, så whats the point i at fortælle om det her?

Jo, jeg ville bare hurtigt sige, at jyderne ikke skal snydes. For vi kommer nemlig også til Århus. Og vi holder det igen her i Kbh.

Stay tuned for datoer.

9 kommentarer:

 1. Hurra fordi I også kommer til Århus!! Glæder mig :-)

  SvarSlet
 2. Jeg står allerede klar i entreen med tornysteret på ryggen og notesbogen i hånden. I er nogle seje damer, og jeg glæder mig til at stifte bekendtskab med jer live.

  SvarSlet
 3. You better - for jeg gad sgu godt opdateres lidt på det der sex

  SvarSlet
 4. Be' om en dato. Vi er nogen der er ved at rådne op i provinsen, som ville kunne leve mange uger på jer to :)

  SvarSlet
 5. Hvor er det cool, så kommer der da i hvert fald 5. Det bliver en fest. Mit gæt er at det bliver om ca. en måned. Kan I vente så længe? Nåmmen det bliver I nød til. ;-) Og nej, og bare rolig mit sexliv bliver ikke bedre af at vente, så der stadig en masse at snakke om. Hahahahaha.

  SvarSlet
 6. Fyn vil også høre om sex... hvorfor må Fyn ingenting?

  Iiiiihjjje!

  SvarSlet
 7. Jeg troede I Fynboer bare knaldede derudaf? Men så må vi da osse til Fyn. Altså. Skal da ikke være for det.

  SvarSlet
 8. Aj altså. Så bare frodi man er lidt langsom i det, så nåede man ikke at få billet... men hvad skal jeg så lave på onsdag?
  Og hvornår kommer ekstraforestillingen?

  SvarSlet