mandag den 21. februar 2011

7 minutter

Ja, så skulle jeg hoppe på den. Den med de syv minutter. Nogen har julelys i øjnene, andre et stopur. På den anden side gider man jo heller ikke, at nogen i desperation bliver medlem af the mile high club med en sydamerikansk samba-danser. Eller må udgå af løbet pga. for tunge n*****.

Jeg skal rapportere om en uge.

Ville I gøre det?

28 kommentarer:

 1. Hmm tror da egentlig gerne jeg ville have 7 minutter igen.

  SvarSlet
 2. Måske de 7 minutter jo rent faktisk ender med mere end 7 minutter. Der er jo håb. Men så må man vel have lov til at springe over et dag.

  Jeg har hverken børn eller kæreste så jeg kan sgu ikke være med i den debat som sådan.

  Men jeg tænker, at har man ikke lyst, sådan helt fysiologisk så er det sgu ikke den bedste løsning.
  Det er jo ikke sex der keder kvinder, det er vel mere det ansvar der kan komme til at følge med sex, som børn jo er. Måske man som kvinde bare er bange for at blive gravid, og derfor mister lysten.

  SvarSlet
 3. Er totalt ekspert i det med de 7 minutter, og kan fortælle at efter et par måneder bliver det kedeligt - selv for den sexhungrende mand. Hvad gør man så? Well, vi er stadig bare glade for at vi trods alt kom igang..

  SvarSlet
 4. Jeg kendte engang en relativ nybagt mor, der sagde "Jae, jeg gider egentlig ikke. Men det er jo meget sjovt, når først man lige kommer i gang".

  Det tænker jeg tit på. Måske de 7 minutter er gode at komme i gang på?

  SvarSlet
 5. Karoline-med-K: Jeg synes det er SÅ godt at du har prøvet det, for at komme i gang.

  SvarSlet
 6. Det var en HÅRD kickstarter, som så både kan resultere i at det bliver nemmere at knalde men nu også en vis sex-mæthed.. Vidste slet ikke det fandtes hos mænd. Men det er jo så lidt win-win, for nu er der knap så meget lir, men jeg er ikke den sure mokke mere :-)

  SvarSlet
 7. Det spiller sgu ikke lige for mig. Altså tanken om det, for jeg har ikke prøvet. Jeg ved, fra mig selv, at har jeg ikke lyst, så ligger jeg bare og bliver vold irriteret over, at han absolut skal pille. Jeg har skide svært ved, at slippe alle mulige ting ud af hovedet, som fx. at jeg går glip af Desperate Houseviwes eller De Unge Mødre. Så jeg tror altså ikke, at de der 7 min ville være særligt rare for nogen. Jeg tror også at min mand ville synes det var liiidt underligt, at man SKULLE hver aften. Men jeg ved det jo i princippet ikke før jeg har prøvet!?

  SvarSlet
 8. Karoline-med-K: hvorfor er du ikke den sure mokke mere? Bare nysgerrig.

  Luna: Jeg skal fortælle dig en update på søndag ;-)

  SvarSlet
 9. Fordi der nu ikke er den der skal-vi-ikke-nok-knalde-stemining hele tiden. Det var der jo før de 7 minutter, og så skulle man være den sure afværgende mokke. Nu er sex blevet hevet lidt ned på et andet plan; jeg fandt ud af det alligevel ikke var forfærdeligt/tidskrævende/irriterende, og min kæreste er nu ikke så nervøs for om han ALDRIG får sex igen. Så nu er det ikke nødvendigvis hver eneste jävla dag. Og min agurk er helt sikkert væk!

  SvarSlet
 10. HAHAHAHAHAHA, Karoline, tillykke med agurken! Jeg synes du er sej.

  SvarSlet
 11. Tak tak :-)
  På min blog har jeg et indlæg om en kvinde der gik et skridt længere, sex hver dag i et helt år som en gave til sin mand (og det er ikke mig..)
  - Måske er det dit next step?

  SvarSlet
 12. Glæder mig til at læse hvad DU får ud af eksperimentet - og hvad HAN får ud af det.Har nogen gange kastet mig ud i "pligtsex" mest for bare at bevise, at jeg ikke var groet sammen. Og nogen gange er det endt med at blive ret udemærket. Men hver dag??? Er da helt nervøs for, at ødelægge fornøjelsen på længere sigt. For begge parter..

  SvarSlet
 13. Er jeg den eneste der stadig har lyst til sex med min mand, sådan helt uden æggeur og tvang?! Og endda ofte? Hvis der kommer noget på tværs, er det det med tid og overskud, sgu ikke lysten..

  SvarSlet
 14. Jeg glæder mig virkelig til at høre fortsættelsen på dette!

  Jeg ved ikke om jeg selv ville gå med på 7 min. Hver dag er fiseme meget, og jeg er træt som ind i den kolde del af hevlede, fordi jeg er ved at udruge endnu en unge.
  Men jeg kan godt se fidusen i, at man (læs: jeg) øver sig i at sætte sig ud over "manglende lyst". Nogle gange er det jo bare dovenskab.

  Og er der i øvrigt nogen af dem, som har været til et af foredragene, der gider forklare, hvad det er for noget med den agurk?!

  SvarSlet
 15. @Helle: Det er jeg sikker på, at du ikke er! For mig er det noget, der kommer og går i perioder.

  SvarSlet
 16. gravidgrahvad: Agurken i røven har jeg forstået som en metafor for at være sippet, snerpet og lidt arrig. Eller er jeg helt galt på den AM?

  SvarSlet
 17. Har lige spurgt herren, hvad han ville sige til ordningen. Han rystede forskrækket på hovedet...

  SvarSlet
 18. Hjemme hos os:
  Kvinden sagde: "Ja, der fik vi så lige kvinderne bombet 50 år tilbage i tiden."
  Manden svarede: "Ja og mændene 2-3000 år.
  Siden sex, næsten, ikke har til formål at lave børn, men fornøjelse, hvad skal så både manden og kvinden med 7! min?
  Glæder mig til at høre nærmere om resultatet; for inden i mit hovede kan jeg ikke få det til at hænge sammen, ikke engang som ide.

  SvarSlet
 19. @Helle: Næ, jeg gider også godt knalde. Også hver dag - hvis ungerne ikke har råbt mig i hovedet fra 18-22 og derfor drænet mig fuldstændig for energi. Kan godt peppes op hvis jeg er bare almindelig træt ;-)
  men føler mig lidt som en freak, fordi jeg er en kvinde, der har lyst til sex, for synes som regel samtalerne handler om, at man som kvinde ikke har lyst til sex. (Spurgte endda min kæreste forleden, om han syntes det var ufeminint, jeg altid havde lyst ... )

  SvarSlet
 20. Har de seneste dage spekuleret over om jeg mon indeholder for meget mandligt kønshormon, eftersom jeg er nogenlunde evigtlystig. Så det er da helt rart at læse i kommentarerne, at der også findes andre knaldeglade kvinder ;)

  Held og lykke med 7'er-projektet, som jeg finder mærkværdigt - men glæder mig til at høre mere om!

  SvarSlet
 21. @marenuthaug: hvor er jeg glad for at du findes! Jeg troede efterhånden, at jeg var den eneste der havde sexdrive, efter at have formeret sig, hvilket jeg synes, er direkte sørgeligt!!

  SvarSlet
 22. Samme her som marenuthaug, Camilla, Helle m.fl. - Min kæreste ynder at kalde mig "sexkilling", nærmest som et skældsord, fordi det ofte er _ham_ der takker nej.. Hvis jeg takker nej, er det nærmest udelukkende fordi der ikke er tid til det (hvorefter jeg har fundet ud af, at en quickie kan klares ret så hurtigt, så nu er det endnu sjældenere et nej tak fra mig :P)

  SvarSlet
 23. Til alle jer sexkillinger I OBEY YOU!! Gid gid gid gid det var mig, der havde det sådan. For sådan var det før jeg fik børn. Suk.

  SvarSlet
 24. Jeg ville tage imod syv minutter hver dag med kyshånd ... eller noget andet, jeg er nemlig helt på samme afsnit som Cecilie og Maren - mere sex!

  SvarSlet
 25. Ja, jeg ville eddermame også ønske jeg kunne få 7 min om dagen. Er TRÆT af nærmest at skulle tigge om det.

  Eller måske 14 min hver anden dag....

  /Lene K

  SvarSlet
 26. Jeg vil også gerne have 7 minutter hver dag. Her er det manden der trækker ned. Skulle jeg engang havne i den situation at jeg ikke havde lyst, så tager det jo kun 2 minutter at FÅ lyst og så er der stadig 5 minutters fornøjelse tilbage. Jeg har i øvrigt 3 børn, hvor den ældste er 6 år.

  SvarSlet
 27. Er spændt på at høre, om du ender som en "velbollet" kvinde? Egentlig et godt ord - sakset fra en Suzanne Bjerrehus-udtalelse i Mads og Monopolet.....

  /PiaB

  SvarSlet
 28. I protest mod de 7 minutter, har min mand anlagt overskæg... Tror han håber på at skræmme mig væk - men jeg holder på min ret

  SvarSlet