fredag den 18. februar 2011

X-factor

Hvad siger I?

Jeg hepper på Sarah. Hun stiller sig op som udsprunget Lebbe og synger f***** ud af bukserne.

Da jeg var 15 gik jeg i 9. klasse, havde store permakrøller og ditto brille og ville dø på stedet hvis nogen sagde noget om Aftenshowet eller X-factor. Så derfor er hun fandme street, hende Sarah.

12 kommentarer:

 1. Jeg hepper på tvillingerne og Sarah. Sarah er bare cool, men tvillingerne de har altså et eller andet, man ikke lige kan sætte fingrene på, som er helt fantastisk!

  SvarSlet
 2. Sarah får min stemme - hun er bare så cool. En stor personlighed på den virkelig gode måde.

  SvarSlet
 3. Jeg har ikke været særlig vild med Sarah i de andre programmer, men i aften! Wow! Det var fedt!

  Men hvadøh... hvad skete der lige med Pernille? Er jeg gået glip af en eller anden facebookleg hvor det går ud på at være den sureste kælling i den her uge? For det er da lige før Pernille vinder over AGBR efter det der udbrud.

  SvarSlet
 4. Jeg tænker, at der er ved at gå Haarder i den. Måske han kører et hemmeligt mediekursus. Bare et gæt.

  SvarSlet
 5. Jeg er egentlig ligeglad om hun så var sprunget ud som egern. Hovedsagen er, at hun er skøn, at hun brænder så meget igennem, og at hun ligner det der ville ske, hvis Pink fik et barn med Draco Malfoy-skuespilleren fra Potterfilmene. Jeg er vild med hende - uden i øvrigt at være til unge piger, der ligner unge drenge. Så ja: Sarah! Hep!

  SvarSlet
 6. ...og ja, der kører tilsynelandende en eller anden trend med, at det bare er sooo yesterday at lægge låg på, når man er på direkte tv. Der skal satme bare frådes igennem. Baf!

  SvarSlet
 7. Enig med jer alle... både om Sarah og AGBR og Rosen.
  Og sidder netop og lytter til Haarder, der morer sig over joken om forskellen på Gud og en journalist....

  (Haarder gnægger; "Gud tror ikke han er journalist" Hold nu KÆFT, hvor er han sjov....)

  SvarSlet
 8. Åhhh gud. Og nu sidder vores sundhedsminister og anbefaler os at et æble om dagen kan holde lægen væk.... hvis man kan ramme....

  Gotta love him!

  SvarSlet
 9. Faktisk så var Uffe Holm lidt med på kælingetrippet i Go' aften DK her til aften (hvor AGBR var overraskende stille) Så I lige ham fare op over at de havde haft Sidney Lee i studiet?
  Hold da kæft jeg går glip af meget fordi jeg aldrig ser tv! :p

  SvarSlet
 10. Sarah var sej i aften. Sang superfriskt, og mindede da om en ung Annie Lennox! Men Blachman var da også dum at høre på.Alt det der pis med, at Sarah skulle være en dreng, og have en lille tissemand?!

  SvarSlet
 11. Jeg er ikke enig, desværre. Sarahs stemme er rusten, Blackmann var vist på stoffer og Pernille var bare skidesur....

  SvarSlet
 12. Sidder og morer mig over de forskellige kommentarer, men ja, hvad man kan man dog ikke få lov at se i TV i dag - at Thomas Balchmann sidder og siger, at nu mangler Srah kun en lille ti...m...! Men sej, det var hun i går, et helt andet show end sidste fredag - jep, min stemme blev sat på Sarah!

  SvarSlet