søndag den 20. februar 2011

Same planet different worlds

Nogen tager til Equador, mens andre passer ungerne.

I ni, NI!!!!! 9!!! dage.

Alle former for chokolade, kaffe, Hansen is, take-away, og typer, der tager aftensbordet og opvasken og vasketøjet og bagefter giver mig en omgang massage (ja-tak Robert Downey, du er velkommen) er mere end velkomne.

Mod det uendelige UNIVERS!

9 kommentarer:

 1. Gys. Jeg synes, at EN weekend alene med ET barn er mere end rigeligt. God fornøjelse.

  SvarSlet
 2. Holy fuck.

  Men se så lige dig på det billede ude til højre, i øvrigt. Pifft!

  SvarSlet
 3. Hey, både Thure og dig skal på adventurerace - bare forskellige slags. Og du kan bruge en hel bunke penge på noget andet - pels for eksempel...

  SvarSlet
 4. Du skal bare være lykkelig. Min erfaring viser, at man i Equador bliver bortført til indianerlandsbyer, hvor de har anacondaer i bur, og hvor det forventes, at man synes, det er fedt at spise insekter til morgenmad og gå iført bikini, gummistøvler og krigsmaling gennem sumpe i sumpvand til navlen ... jeg vil hellere passe to unger i 9 dage end at gøre det igen :-)

  Men måske dette netop er noget for Thure ... ?

  SvarSlet
 5. Iben: du siger noget. det må da mindst koste en pels. Gætter også på at ens rander under øjnene går bedre i en pels.

  Rue: Jeg giver den videre til Thure. Er sikker på at han er med på den med bikinien.

  SvarSlet
 6. Uhhhhhh...I know the feeling!

  Jeg er alene med 2 små mennesker cirkus 12-14 dage hver måned (2år4mdr og 6mdr pt). Manden kommer hjem fra 7 dage i Cascais idag (hvor han har gået i shorts. Shorts!?!).
  Jeg forstå sq godt din panik. Jeg havde den også de første par gange. Shit. Weekenderne er stadig det værste, men det går efterhånden temmelig godt.

  Der er især en regel, som jeg ikke afviger fra - og det er at gøre (mindst) én ting hver dag for mig selv, som nærmest bringer mig i zen. Så efter at ha' afleveret Nr.1 i vuggestuen, så går jeg med Nr. 2 (i barnevogn) på cafe og får en dobbelt/trippel latte. Iphone ikke tilladt i den ½ time, max et blad at sidde og kigge i. Tøm hovedet.
  Overvej også at gå i seng samme tid som de små 1-2 gange i de 9 dage. Det kan faktisk blive nødvendigt. Men det giver fandme en go' søvn!

  Go' fornøjelse...!!! Det er ren BS i børnehøjde at tage sådanne 9 dage...

  SvarSlet
 7. PS: enig i det med pelsen!!

  Da min kæreste var 3 uger i Australien henover nytåret kostede det faktisk en Mulberry taske.
  OG det var faktisk en go' og billig idé. Den var nemlig noget billigere i Heathrow end herhjemme pga. taxfree og lavt gbp.
  I'm just saying...

  SvarSlet
 8. Lotte B: Jeg giver den videre den med tax-free og Thure. Helig tanke dér.
  Jeg var alene med dem i 5 dage for nogle måneder siden og det gik super godt, så jeg frygter det ikke. Jeg glæder mig faktisk lidt. Men ja, man lærer ligesom at prioritere OG gå tidligt i seng.
  Jeg synes du er pivfrisk sådan at være alene så tit med dem. Hold da kaje, det må da koste en hel Mulberry kollektion. A/W 11 jeg ser det for mig ;-)

  SvarSlet