mandag den 7. februar 2011

Piger verses drenge

Det er en meget interessant snak, den her med drenge eller piger. Og vi er uenige, kan du læse i kommentarfeltet. Det synes jeg er fint, jeg er vild med debat. Alligevel kunne jeg ikke lade være med at grine lidt, da jeg netop læste det her i Amerikansk Vogue, hvor der er et stort interview med Victoria Beckham:


Det var så inden hun offentliggjorde, at de ventede en pige.

33 kommentarer:

 1. Jeg ved slet ikke, hvad jeg skal synes. Hvorfor skulle piger være i højere kurs? Læs det venligst som et jeg-er-blank-og-vil-virkelig-gerne-høre-forklaringen-spørgsmål. Har aldrig tænkt over det nemlig.

  En anden ting er så, at jeg godt kan få lidt ondt af den ufødte frk Beckham. Fuck mand, tre brødre og en anoretisk mor. Velkommen til dit pigeliv.

  SvarSlet
 2. Ehm jeg fornemmer at jeg skulle have holdt inde og smilet i stedet. Nåmmen lad mig sige det sådan, at jeg har bidt mærke i at jeg har mødt mange mødre, der har fået en dreng første gang, som bliver mere skuffede over at få samme køn 2. gang, end de mødre jeg kender som har fået en pige som første barn. Er det til at fatte? Jeg kender også to mødre med tre børn af samme køn, hvor moren til de to drenge blev en smule skuffet over at få en dreng som nummer tre i forhold til hende som havde to piger og som fik en pige 3. gang. Men udfra det kan jeg jo ikke påstå, at piger er i højere kurs. Men alligevel tror jeg det.

  Lad os få Maren på banen her.

  SvarSlet
 3. Jeg tænker at 10 fingre og 10 tæer må være rigeligt. Og om der så er ekstra tap eller ikke... det ligsom op til ham der lægen der kan adskille det end fra det andet... altså gud ik... giver det mening? HVis bare det giver lige så mening som fru. Beckham så er jeg tilfreds...

  SvarSlet
 4. Jeg tror du har ret. Jeg har to drenge, og hvis du vidste hvor mange gange vi har fået spørgsmålet, om ikke vi lige skulle prøve igen, og måske få os en lille pige? Men jeg er altså på toppen over at have to drenge, og det har jeg altid været. Ville sikkert også have været glad for 2 piger. Men næppe glad-ere.

  SvarSlet
 5. Jeg læser altså ikke indlægget eller hendes kommentar om at skulle have en lille pige til sidst som noget med højere kurs? Men ganske simpelt ønsket om også at få en af den anden slags. For uanset hvor meget og højt man elsker sine børn - drenge som piger- så giver det altså en anden dimension at få en af den anden slags.

  Jeg har to drenge først, og blev da vældig glad da scanningen viste at nummer tre blev en pige - især fordi det var vores sidste chance for at få et barn mere. Ikke fordi det var en pige, men fordi det gav os muligheden for at have børn af begge køn, med de forskelle det giver.

  Og jeg havde elsket nr tre mindst lige så højt, hvis det også havde været en dreng... Og livet havde nok også været en kende mere ukompliceret hvis det havde forholdt sig sådan. For jeg tror faktisk det er lettere med tre af samme køn - uanset om det er drenge eller piger?
  Eller?

  SvarSlet
 6. Nogle gange er det simpelthen de mærkeligste emner, der udløser tæv i blogland.

  Jeg vil bare gerne lige sige, at jeg finder det befriende, at nogen siger noget, der ikke altid er så skidekorrekt. Jeg elskede Stines tegning med facere, og jeg synes, at Dines indlæg om veninden var ærlig snak. Man behøves ikke at være enig i de synspunkter, en blogger giver udtryk for, bare fordi man læser med, og jeg bliver ind imellem lidt trist til mode over, at bloggere, der får hvase kommentarer på deres indlæg, skynder sig at glatte ud, enten i kommentarfeltet eller i et nyt, separat indlæg.

  Jeg kan ikke tale for andre, men personligt ville jeg hade, hvis blogland blev forvandlet til en stor, beige speltmark, hvor alle synes det samme, og hvor der blev lagt låg på alt, hvad der ikke var pænt.

  SvarSlet
 7. Linda: Hvis det er mig der er 'bloggeren' der 'glatter ud'....det synes jeg sådan set ikke. Jeg synes det var skideskægt at læse præcis den kommentar fra Miss Beckham i dag, dagen efter mit indlæg. Og derfor kom den på, men jeg var godt klar over at de såkaldte uenige kommentarer ville fortsætte.
  Men lad os da slå et slag for et anti-beige blogland, det har aldrig været kønt.

  SvarSlet
 8. Den var nu ikke møntet på dig. Det er bare en observation, jeg har gjort over det sidste halve år; at når læsere bliver vrede, så er der en tendens til, at bloggere glatter ud.

  Og jeg skal ikke et sekund gøre mig selv bedre end gennemsnittet. Jeg er også tilbøjelig til at føle mig misforstået og begynde at forklare, hvis mine læsere bliver vrede på mig, så det var egentlig bare sådan en helt generel betragtning:)

  SvarSlet
 9. ;-) right back at you, på et tidspunkt overvejede jeg at genopslå mit Miserable indlæg. For jeg skal da lige love for at der kom vind i sejlene.

  Men ellers må folk skrive det de vil. Det eneste jeg har at sige til det er, at jeg indmellem oplever, at pointen tager en drejning. Og så sidder man der med 400 kommentarer og kan ikke begynde at svare tilbage for så får det endnu en drejning.

  Og se, jeg er allerede gået i kommentarspasmer ;-)

  Og Helleq: Vi bliver nok ikke enige om det ;-)

  SvarSlet
 10. Ja azzå, jeg tror fuldt og fast på selvempiriske observationer som gyldige grunde, så jeg siger tak for svaret :-D

  SvarSlet
 11. har tre drenge og fornemmer også TYDELIGT på mine omgivelser, især andre damer, at piger er i højere kurs. Bliver set på med ae-ae-er-du-ikke-ked-af-det-øjne og får kommentarer som: "Men skal I så ikke prøve en 4. gang, så I kan få pigen?" (pig-en!? what!?) og "det er synd, du aldrig bliver mormor - de har meget mere med deres børnebørn at gøre end farmødre" og "er du ked af, at du kun har drenge?" (bemærk: "kun") og meget meget mere i den stil.
  Da jeg ventede nr. 3 og fik at vide at det blev en dreng, mødte jeg stort set kun medfølelse - ikke glæde over, at jeg ventede endnu en søn. Kan godt være at pigemødre oplever det samme, men jeg tror det nu ikke. Har hørt mange pigemødre sidde og juble over, at de kun har piger, for så kan de rigtig indrettet lyserøde værelser og klæde dem på i kjoler ... ved ikke, om det er den slags der trækker + forestillingen om at man så kan være veninde med sin datter, når hun bliver stor, at man får en tættere relation ...
  Uanset så er jeg bare superlykkelig for mine drenge og ville ikke bytte nogen af dem for nogen pige i verden. Jeg er drengemor, og jeg elsker det. Virkelig.

  /line

  SvarSlet
 12. har ikke lige orket at læse alle kommentarerne, men er HELT enig med dig, for sådan er jeg selv. Har selv en dreng og jeg elsker ham mere end noget andet i hele verden og han vil atid være min øjesten, min førstefødte, den skønneste lille person. Men nøj hvor jeg gerne vil ha' en pige også... Hvorfor?? Jeg ved det ikke, er egentlig lidt irriteret på små finker som laver pigefnidder, tror måske det er fordi jeg tænker på fremtiden og at en datter er som oftest mere tæt på sin mor og husker at ringe hjem en gang imellem ;-).
  Caroline

  SvarSlet
 13. Her ruges der for øjeblikket også på en 3'er med snarlig ankomst. Og jeg er faktisk begyndt ikke at nævne at det er endnu en dreng til samlingen (yes, de to første er også boys), fordi jeg er så pikke-træt af at få tudefjæsøjne-hovedetpåskrå-'nå...' i hovedet hver gang jeg ellers glad og lykkelig fortæller de spørgende hvilket køn vi har i vente.

  Nej, ikke alle har som højeste ønske at blive mormor. Nej, ikke alle har udpræget behov for at shoppe lyserødt.
  Nej, vi bliver ikke ved indtil pigEN kommer - vi fik 3 børn fordi vi helt ærligt bare gerne vil have 3 børn m/k.
  Og nej, det er faktisk ikke særligt fedt at få totalt uønskede 'drengemedlidenhedsord' hældt i bøtten uopfordret. Stop det. Det behøves ikke. Jeg er glad. Ægte glad!

  Jeg kan bare som anonym/line melde mig enig i hendes betragtninger og oplevelser som ren drengemor.
  Det er sgu en skam at børn ikke bare er børn, når det kommer til stykket, men at drenge af en eller anden årsag tæller mindre end piger - ihvertfald i blandt mødre.
  Og jeg er enig med dig, Anna Mette, der ville aldrig stå 'Endeligt får vi en dreng!' i en overskrift. Det tror jeg simpelthen ikke på.

  Tilgengæld har min kæreste ikke fået andet end respekt høhø-thumbs up's af sine buddies, for vores fine drengebande.
  Man skulle være blevet en mand ;)

  SvarSlet
 14. Jeg er politisk ukorrekt den anden vej. Har to drenge og dét er jeg kun glad for!

  SvarSlet
 15. Dette er lige en diskussion, jeg synes, er superspændende!

  Først og fremmest vil jeg lige påpege - og jeg ved ikke, om noget var møntet på mig - at jeg synes, der skal være al mulig plads til diskussion i blogverdenen, så længe man holder en sober tone. Når man gør det, så kan man vel sådan set kun blive klogere af andres betragtninger, måske endda omvendt eller bare bekræftet.

  Nå, men altså i øvrigt. Jeg må indrømme, at jeg enten er knokkellangsom eller vælger at lytte til det, jeg har lyst til at høre, for jeg har intet hørt af 'nårh-nårh-dit-pus-du-venter-endnu-en-dreng'-kommentar, da jeg ventede min yngste. Slet ikke. Eller jo, i det omfang, at jeg selv havde meldt ud til et par veninder, at det da kunne være sjovt at få en pige, men da jeg så meldte ud, at bassen havde et sæt testikler, så fik jeg sagt med det samme, at det da bare var fint, og at de sørme ikke skulle fjernes ;-)

  Jeg er ret sikker på, vi ikke går i kast med barn nummer tre, så på den måde er jeg da 'ærgerlig' over, at vi ikke skal opleve, hvordan det er at have en pige (ikke, at jeg ville bytte yngste-sønnen altså!). Men når det så er sagt, så er jeg altså fløjtende, om jeg har drenge eller piger. Og så passer klicheen med 'bare de er sunde og raske' altså lige ind, for det er fannerme bare det allervigtigste!

  P.s. Mon ikke dét med, om man skal prøve en tre'er for at få en pige er ligeså ofte nævnt til mødre, der har to piger bare med omvendt fortegn? Altså, at de lige skal prøve en gang til for at få en dreng i flokken? Nogen pigemødre på banen?

  SvarSlet
 16. Altså jeg forstår det simpelthen ikke..... al den snak om drenge vs piger. Hvorfor pokker er det ikke lovligt at ønske sig en pige. Eller en dreng. Det betyder da ikke at man elsker den der så kommer mere eller mindre.

  Og hvis man selv er glad for det man har, hvorfor så overhovedet lade sig provokere af hvad andre syntes, eller andre har ?

  Og syntes nu også det er lidt en forkælet luksusholdning det der med hvad der nu er bedst. Eller hvem der nu syntes hvad der er bedst. Når man har været igennem 5 års opslidende fertilitetsbehandling med daglige indsprøjtninger, ægudtagninger, en enkelt abort og tonsvis af skuffelser, så er det altså de 10 tæer og de 10 fingre der tæller.

  Men jeg blev mor.Til 2 piger (uuuhhhhh), og ville aldrig bytte dem til noget andet. Tilgengæld ville jeg gi' min højre arm for en lillebror, men det har lægevidenskaben lukket for.

  Sus

  SvarSlet
 17. Jeg tror lige præcis at det Nana und co skriver er essensen af det med barnets køn. Grunden til at jeg er glad for min datter er, at så er jeg ikke i undertal! Simpelthen derfor tror jeg at mænd får high five over en drengebande og kvinder får high five over en pigebande - det er ligesom om man bedre kan "rotte sig sammen" med det barn som er ens eget køn - derfor synes jeg det er fedt at have én af hver, og omvendt synes jeg det er synd for de veninder (altså ikke rigtig synd for - bare ærgerligt), jeg har som "kun" har piger, for jeg synes det er skønt at have en søn som kigger beundrende på mor, bærer mine tasker, åbner døre for mig (uden at det er noget han har lært af sin far vel at mærke) og synes mine bryster er flotte (må man godt sige det højt?)og har den humor og fanden i voldskhed som jeg har savnet i min egen barndom, det er skønt at opleve på nært hold. Men helt ærligt thumbs up til alle der får glade og raske børn - mine 2 har begge handicaps og jeg ville ikke undvære dem for noget i verden og absolut ikke bytte, MEN det vigtigeste er sg.. ikke kønnet :-)

  SvarSlet
 18. Her er altid spændende at læse med!
  Jeg er mor til 2 drenge og 1 pige i den nævnte rækkefølge og jeg synes det er helt fantastisk at prøve begge køn, men jeg, har hånden på hjertet, aldrig ønsket mig en pige frem for en dreng. Jeg er bare glad for at have prøvet begge dele. Længere er den ikke.

  SvarSlet
 19. Som mor til en dreng (som jeg ikke engang gider forklare at jeg ikke har lyst til at bytte) der ønsker sig en pige næste gang (ikke på sådan en måde at jeg ville blive ked af en dreng mere, bare sådan at jeg ville foretrække en pige, hvis jeg kunne vælge) så handler det om identifikation. Et barn er en videreførsel af en selv, og en af samme køn er en mere nær videreførsel. Nåja, den anden grund er at drenge / mænd har det med at skride rigtig meget fra reden når de bliver større og ikke være så familieorienterede. I hvert fald er dem jeg har de fjerneste forhold til (og som aldrig ringer og altid glemmer min fødselsdag) i familien mænd. Min bror, fx. Min egen (ellers vidunderlige) mand er ligeledes elendig til at huske sin mors fødselsdag eller ringe. Jeg håber min egen søn udvikler sig til en snakkesagelig selskabsabe af en mors dreng. På den gode hippie-agtige måde, ikke på den måde hvor han siger "mor" i stedet for "min mor" når han omtaler mig overfor kærester. Eller jeg kan håbe på at han bliver flaming homo og gider snakke i telefon med mig dagligt og shoppe sko. (og naturligvis skaffe mig børnebørn alligevel.)

  Ikke dermed sagt at jeg ønsker mig en datter at være veninde med, det er slet ikke det.

  Kat

  SvarSlet
 20. Åh - Fuhrmann...du rammer "noget" her.

  Lad mig starte med at sige, at der faktisk i USA er en diagnose for det her med at få en dreng. GD: Gender Disappointment - og behandlingen hedder Prozac i nogle år. Not kidding...! Virkelig. Not kidding!
  Der findes også hjemmesider med adskillige "tips" til at få piger. Spise meget kalk i kosten. Sove med en tampon dyppet i lime for at gøre miljøet downthere uegnet for drenge. Etc.
  Ligesom det faktisk er ved at blive almindeligt at familier med 2 dreng søger adoption af en pige, som 3. barn.
  Det var bare lidt eksempler fra USA...(som - vi plejer at sige er lidt foran Europa?).

  Nåh. Men jeg tror at Nana, Line og resten af drenge-mødrene har ret. Jeg synes også at jeg høre at familier med 3 drenge nærmest kun bliver mødt med medfølelse over ikke at ha' fået en pige.
  Da vi fik barn nr. 2 i sommers (en pige, den første var en dreng), sagde en veninde til mig "Ej - nu kan du også blive mormor". Fødselslægen, som var med til fødslen, sagde "Tillykke - så kan I jo stoppe hér".
  Jeg synes generelt at der har været lettelse omkring os ved at vi fik en pige, som nr. 2.
  Så jeg synes også at opleve at piger er liiiige lidt højere i kurs end drenge. Jeg forstår det ikke helt. Min søn leger de fedeste lege og siger "buba" om brandbilen, etc. Jeg synes det er fedt at ha' en dreng, og håber at han smitter vores datter med sin "drenge-energi".

  Så husker jeg også at ha' læst statistikken engang. En familie med 2 drenge har pæn højere sandsynlighed for at få barn nr. 3 end familier med 2 piger eller familier med dreng+pige. Skal vel tolkes som om at man går efter pigen...(???). Sådan tror jeg at det bliver tolket.

  Detalje, Annamette...men er det ikke UK Vogue, du har læst? Det ligner ikke tegnsætningen fra US Vogue...(ja - jeg er nørd...)

  SvarSlet
 21. Synes også vi skal ha Maren på banen! Om ikke andet så med en opskrift på at lave piger. Jeg har 2 drenge. De skønneste i hele verden selvfølgelig - og jeg ville ikke bytte dem for noget som helst!
  Men - jeg har altid sagt at jeg gerne vil have 3 børn, og nu hvor jeg har 2 drenge indrømmer jeg gerne at jeg meget meget meget gerne vil have en pige hvis jeg mirakuløst for lov at få en nummer 3 engang.
  Jeg ved ikke om jeg tror på at piger er i højere kurs, men når vi herhjemme taler om mit "pigeønske" kan min mand sagtens forstå mig. Han synes det er skide sjovt at snakke fodboldkort med Hjalte og snakke drengeting og der er mange mange MANGE ting han glæder sig til at have sammen med de to - som altså bare er mest drenget!
  Dermed ikke sagt at jeg ikke har mange specielle ting med mine sønner. Det har jeg bestemt og de er begge mors drenge - ingen tvivl om det.

  Men jeg blir faktisk en lille smule misundelig når mine veninder snakker om tøseture med deres døtre. Om at købe neglelak og fine kjoler. Om at dele ud af DEN del. Alt det jeg elsker, for jeg er sgu bare tøs gange tusind.
  Så jeg ville også sætte mig selv på forsiden med verdens største smil på læben hvis jeg fik lov til at få en lillesøster! - og det selv om jeg også har været igennem behandlingshelvedet, abort og skuffelser med den sidste. Han ER mit lille mirakel ingen tvivl om det - men skulle der komme et mere må det hjertens gerne være uden tap :)

  SvarSlet
 22. Altså, jeg har fire piger, og her er det så min MAND der altid møder kommentarerne om at han skal prøve igen, og at det er synd for ham med alle de piger.
  Så tror du ikke bare at du som drengemor møder ynk over at du ikke får oplevet at have samme køn som dig selv, og derfor formodes at føle dig udenfor i flokken? Luge som man som pige-far mødes af det samme ynk??

  Herhjemme har jeg tre søstre, og min mand 2 søstre, såvi har aldrig været skræmt af piger eller rigtigt ønsket os specifikt køn

  Men hold da op, hvor skal han ofte høre at det er synd for ham...
  I øvrigt tror jeg ikke kommentarerne bunder så dybt, det er bare klicheer man fyrer af, fordi man ikke ved hvad
  Man ellers skal sige.
  Det samme når man er gravid, der spørger folk altid de samme 3-4 spørgsml og stabdardbemærlninger.
  Tag det ikke så tungt!
  Og undskyld mine stavefejl, skriver fra mobil, med baby på arm...

  SvarSlet
 23. Måske er det fædrene, som ville komme på forsiden med "Endelig en dreng!"?

  SvarSlet
 24. Vi har to piger.
  Hvilket naturligvis har resulteret i følgende kommentarer til min mand: 'Nå, men så giver du vel kvajebajer. Igen.'
  Hvorfor?
  Jamen, det er da klart ifølge vennerne: 'Hvor der kommer en mand ind, kommer der en mand ud'.

  Jeg har åbenbart en umandig mand. Og hader i øvrigt tyl og lyserød ;-)

  SvarSlet
 25. My God. Så kigger man væk et kort øjeblik og så vælter det ind.
  Spændende debat. Jeg vil helt fesent undlade at kommentere selv, men jeg kan da sige, at der snart er nok til en hel bog om emnet.

  I er dejlige. TAK for jeres kommentarer.

  SvarSlet
 26. Jeg har tre skønne børn 2 piger og 1 dreng. Vi har aldrig vidst kønnet på børnene i forvejen, fordi vi er lidt old school på det område :-) Men også fordi det er fuldstændigt lige meget!
  Første gang var omgivelserne mest kommenterende omkring vores mangel på nysgerrighed omkring at vide kønnet på forhånd. Vi fik en pige.
  Anden gang havde omgivelserne virkelig travl med at synes at jeg skulle ønske mig en dreng. Jeg ønskede mig faktisk også en dreng fordi jeg synes det kunne være sjovt at have en af hver. Vi fik en pige mere. Sidste graviditet var en kæmpe smutter, men vi valgte at beholde graviditeten på trods af at vi brugte det meste af de ni måneder på at overtale os selv om at det var det rigtige valg. Vi var ikke i tvivl om at der var hjerterum nok men var meget bekymret for økonomien osv. I den graviditet blev jeg MEGET træt af folks kommentare om at nu måtte vi da virkelig ønske os en dreng. Om det var en dreng eller pige var da den mindste af mine bekymringer!
  Vi fik en dreng og så gik omgivelserne helt AMOK, hvor var det dog skønt for os at vi endelig fik en dreng. Så var flokken fuldendt, nu kunne vi bare sætte os tilbage og nyde vores bedrift, agtigt! Flere gange oplevede jeg at folk sagde: nå det var godt det blev en dreng. Med et udtryk der antyder at det var flot af mig at jeg kunne føde en dreng, eller noget.
  Jeg smilede bare og sagde noget ala: ja det er dejligt at prøve begge køn. Men inderst inde var jeg rædselslagen. Jeg havde helt styr på det der pige univers synes jeg, og hver gang jeg skiftede ble på den lille så dukkede der en lille tissemand frem, der mindede mig om at nu skulle jeg igang med at lære en hel ny verden at kende. Hvordan er man en drengemor???

  Jeg har aldrig oplevet at det skulle være bedre at få en pige end en dreng, tværtimod.
  Herhjemme i gamle dage og i andre lande har det jo længe været "bedre" at få en dreng end en pige. Piger var dyre i medgift og drenge skulle føre slægtsnavnet videre. Hvis det passer at der er en tendens til at piger nu skulle være "bedre", så er det måske en modreaktion??

  Kh. Malene

  Ps: det er ikke fordi jeg specielt ønsker at være anonym, men jeg kan ikke finde ud af at få kommentaren postet på andre måder :-)

  SvarSlet
 27. HOLY CRAP, jeg var da her inde i går, hvor der ikke skete en skid. Nå, så kan jeg lære ikke at vende ryggen til Fuhrmann mere end et halvt døgn ad gangen.

  Spændende debat. Og underligt. Har aldrig tænkt over, at piger skulle være federe at få end drenge.

  Er jeg totalt vild med at have tre piger? JA! Synes jeg det er mega blæret og cool og sjovt og synd for alle andre? JA!
  Ville jeg synes det samme, hvis jeg havde drenge? Uden tvivl.

  Siger dette, fordi jeg tænkte over, om jeg muligvis kunne være typen, der løb rundt og pralede med hvor fedt det er at have piger, at det da bare er det bedste i hele verden og sådan nogle må I da også ønske jer. Men det har jo ikke noget med "pigerne" at gøre, men at jeg er af den slags selvfede typer, der også løber rundt og brøler at store bryster er det bedste, at bo i byen er da det eneste der holder, op i røven med MAC - PC rules osv osv. Det er jo ikke fordi jeg har valgt så meget af det - altså pigerne kom bare, lige som brysterne og jeg har PC fordi min mand ikke ved noget om MAC.

  Men det skal da ikke afholde mig fra at bræge løs om hvor godt jeg befinder mig med det hele.

  Jeg tror ikke det er federe at have piger end at have drenge. Og jeg tror ikke der er nogen af os der mener det, når det kommer til stykket. Men jeg tror det er mere legalt at ønske sig endnu en pige og sige "endelig en pige" - fordi vi har været "køn nummer to" i så mange generationer. Så må man godt hype det. Lige som man godt må lave særlige rettigheder for "sorte", men kryds lige af ud for "særlige rettigheder for hvide", så bliver du sgu da stenet. Er der nogen, der kan følge min tankegang - det giver nemlig god mening inde i mit hoved ...

  Er blevet skide glad for hver pige jeg har fået - og har bare syntes det var fedt, der kom tre af dem. Det er lettere med samme køn, når man har mange (tror jeg, har jo aldrig prøvet andet). Men det ville gælde det samme, hvis det var drenge. DOG: Skulle jeg have et barn mere,ville jeg ikke været et HAK bedre end Victoria B - så ville der, hvis jeg var heldig, stå på min blog: ENDELIG EN DRENG, for ungen skulle genmanipuleres langt op i røven, for at være sikker på, det blev en dreng - og da dette alligevel virker som en dårlig idé, skal vi ikke have flere. Ikke fordi jeg tror det er federe at have drenge, men det ville da bare være fedt at prøve noget andet - om ikke andet for at få lov til at gå rundt i den blå afdeling i HM.

  MEN, blev det en pige er jeg jo så sindigt indrettet, at jeg meget snart ville finde ud af hvorfor det rent faktisk var fedest at have fire piger ...

  PS: Jeg har en ven, der er virkelig skuffet over at det andet barn de venter også er en pige. Har givet ham lov til at være det uden at hetze ham med køns-snak. Selvom det faktisk krævede en ekstrem stor indsats af rummelighed fra min side.

  SvarSlet
 28. hej
  Må lige indskyde en kommentar om piger.
  Har tre døtre. Og jeg er glad for dem. Troede jeg skulle have drenge, men det var nok mest fordi mine veninder alle havde drenge. Så det var lissom det man fik, tænkte jeg.
  Tre uden tap kom der. Og det har afstedkommet mange kommentarer fra folk omkring os om vi ikke liiige skulle have en mere så vi kunne få en dreng.
  Da jeg ventede nummer tre gik folk meget op i at jeg da måtte håbe på at der kom en lille gut ud denne gang.
  Faktisk var jeg ligeglad.
  Min mand bliver konstant spurgt om hvordan det dog er at være ene hane i kurven og om han ikke savner en dreng. Men nej, han er ret godt tilfreds. Det siger han selv.
  Det var bare det jeg ville sige.
  Hej hej

  SvarSlet
 29. Spot on, Maren. Der er jo nok noget galt, hvis man ikke plæderer for den kombi, man nu engang har!

  Hilsen Line, der regnede sig frem til, hvornår der var størst sandsynlighed for at blive gravid med en pige, da nr. 1 er en dreng...

  SvarSlet
 30. “Det ville have været en KATASTROFE, hvis vi havde fået to piger!” har min mand udtalt. Jeg tyssede naturligvis på ham, for man skal jo være lykkelig, bare de er raske – mens jeg selv, mere diskret, ærgrede mig grøn og gul over, at det blev to drenge. For helvede da også – hvad så med det lilla tøj, shoppeturene og mormorskabet?

  Han skrev også, da vi ventede Dreng #1, en klumme i Nyhedsavisen om, at vennerne havde givet øl og klappet ham på skulderen i respekt, da han bekendtgjorde kønnet på barnet, og at han selv var enormt lettet – og jeg skal LOVE for, at han fik på hattepulden over det. Hele det feministiske Danmark og mere til gik totalt bersærk – i flere dage.

  Hvad vil jeg egentlig sige? Måske bare: Ta’ det da roligt. Ingen er jo i tvivl om, at vi hver især elsker vores egne snotunger og ikke ville bytte dem for nogen som helst andre i verden, men derfor er man da ikke et dårligere menneske, fordi man havde håbet på et bestemt køn. Hvad er det, vi er så bange for ved at indrømme det? Mænd ville vælge drenge, kvinder piger (generalisering). So what?

  SvarSlet
 31. Nej, der er ikke noget galt med at indrømme, at man drømmer om et bestemt køn - bare folk gider blande mig og mine drenge uden om deres drømme og forestillinger om, hvordan en rigtig familie skal se ud. Jeg gider ikke ynkes over at jeg har fået tre sønner. Jeg elsker dem og elsker at være drengemor. Jeg er ikke et offer, eller en man skal have ondt af, venligst lad være med at behandle mig sådan. Har bare fået SÅ mange blikke og kommentarer - og det mest irriterende er, at hvis man reagerer på det, så føler (visse) folk, at de "vist har ramt et ømt punkt, for ellers ville man da ikke tage sådan på vej" ... Det er bare pisseirriterende, når man er LYKKELIG for sit liv og sine drenge.
  Og helt ærlig - lilla tøj, shoppeture og mormorskab? Mine drenge går sgu også i lilla, den ældste, som er teenager, er helt vild med lilla, og han elsker at shoppe med mor .... Og mormor? Der er da ingen garanti for, at man bliver mormor, bare fordi man har en datter - eller at man nødvendigvis får en tæt relation til barnebarnet. Jeg kender da tonsvis af piger, som har et kompliceret forhold til deres mor. Og hvorfor er det bedre eller finere at være mormor end farmor? Nok bare mig der ikke forstår det, fordi jeg har haft verdens dejligst farmor og også kan se, at min mor er lige så meget pragtfuld farmor overfor min brors børn som hun er pragtfuld mormor over for mine.
  Jeg synes, det er en gave at være drengemor - at se en lille dreng blive mand. Det er stort. Det er først nu, jeg føler, at jeg helt fatter det andet køn. Og det er fandeme også fantastisk at være vidne til kærligheden mellem brødre i min lille flok på tre. Tre små fyre der krammer og siger 'jeg elsker dig' til hinanden flere gange om ugen - aj, men jeg dåner jo :-) Og dermed ikke sagt at det sikkert også er stort at se en lille pige udvikle sig til kvinde, eller at søstre ikke har samme stærke bånd - men honestly, jeg er ikke misundelig på damer med døtre. Jeg er lykkelig og tilfreds med min drengeflok, og vil bare gerne have lov til at være det uden hele tiden at skulle konfronteres med, om jeg da ikke er ked af, at jeg ikke har en datter, eller at det er ærgerligt at vi ikke får lov at prøve en af hver ... Jeg prøver jo faktisk tre helt forskellige små mennesker, for drenge er jo på ingen måde ens, og min ene dreng elsker at sludre og sladre og fortælle hemmeligheder i en grad, så veninder omtaler ham som "din datter" ;-)

  SvarSlet
 32. KUN TIL PIGER KAN KØB BSM FRA KR200
  VI SØGER PIGER TIL POLDANCING
  VI SØGER LUDER
  VI SØGER TO PIGER TIL SEX
  VI SØGER PIGER BILEDER
  I KAN SENDE NØGEN BILLEDER TIL
  QUATE-MILE@HOTMAIL;COM
  MOBIL.24208019.FYN

  SvarSlet
 33. My name is Sonja McDonell, 23, a stewardess of Swiss Airlines with 13 oversea towns. I am very tender with many fantasies, also in my wonderful work. We lesbian girls have nerves at and in our sensitive body parts in young ages, which so called 'normal girls' don't have. This can never be changed or removed, because it's stored in our brains.
  sonjamcdonell@yahoo.com

  SvarSlet