tirsdag den 15. februar 2011

HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!

Victoria Beckham har hørt hvad vi har snakket om. Og nu har hun trukket i land.

Læs bare her.

5 kommentarer:

 1. Fed overskrift! Ja, det er sørme ikke altid let hvad man må holde for i de kulørte blade. Den gode Victoria må have været omkring en Google translater og fundet din blog i det store cybernet og dernæst trukket sin udtalelse tilbage...;-) Relevant diskussion vi havde sidst på din blog.

  I øvrigt - stor ros til din skarpe pen! Jeg har læst med nogle gange og fascineres hver gang af din skrivestil.

  SvarSlet
 2. hahaha, jeg havde stadig foredraget fra i torsdags i tankerne så jeg havde forventet noget med agurker og flækkede røve. Men kønnet på barnet er skam ikke sådan at kimse af, om man selv kan bestemme eller ej ;-)

  SvarSlet
 3. Jeg tænker lidt på, om det er et stunt for at få omtalen væk fra DB's affære? Har vi egentligt set en test med to blå streger?

  SvarSlet
 4. Øhm...nu bliver jeg så faktisk lidt nysgerrig...løber du med sladder, Annamette? ;-) Hvor havde du hørt pigerygtet fra? (bortset fra det vist er over det hele. Jeg så det selv i The Sun...OK - ikke helt troværdigt)

  Måske man nu skulle finde en bookmaker og spille på en dreng...

  SvarSlet
 5. Hey - hørte lige i radioen, at drengemødre har 40% større risiko for at få en fødselsdepression - det er sgu da skræmmende tal. Og forskerne mener, at det kan have noget at gøre med, at de fleste kvinder forestiller sig, at de venter en pige - og når så udfaldet er anerledes, så kan det vælte læsset.

  Hmmm, nu fik jeg godt nok ingen fødselsdepression, men jeg husker stadig, hvor overrasket jeg blev, da jeg ca. 15 min. efter fødslen endelig fik spurgt til, hvad vi egentlig havde fået - og de så sagde, at det var en dreng. Øhh hallo, der tror jeg nok lige, at jeg troede, at det var en pige. Skuffet - nej, men alligevel overrasket. Og mest af alt glad for, at ingen omkom i kampens hede...

  SvarSlet