fredag den 4. juni 2010

Status

Det er fucked up så meget tid to børn tager. Helt ærligt. Det kunne de sgu godt have sagt.

Det er også fucked up så hurtigt det hele går. Kasper er nu typen, der siger 'er du dum i nakken mand' og går med kasket og Nike sko. Når han ikke krammer mig og er min lille søde Kasper så går han forbi Jeppe og siger ting som 'hva' så, din bette lort'.

Jeppe har endelig fået en pløk. En lille bitte en, som klirrer mod skeen. Og med tanden kom de første hjerneceller. Hvis man rækker hænderne frem mod ham og siger 'hvor stor er Jeppe' (jaja, jeg ved godt den er lidt langt ude og slet ikke sjov), så tager han sgu ens hænder og tager dem op over hovedet mens han griner. Siger man 'klappe kage', ja så tager Einstein ens hænder og begynder at klappe. 9 mdr. Kan de det? Åbenbart.

Jeg har glemt alt siden Kasper.

Om lidt får jeg ikke dagpenge mere, om lidt skal Jeppe passes og om lidt kan jeg forhåbentlig stå ved en kaffeautomat i fred, eller stjæle 5 minutter på toilettet med et blad. Medmindre jeg får kolleger, som ligger på gulvet udenfor og kigger ind under sprækken i døren, eller stikker ting ind under, eller spørger om de må komme med for at kigge.

I går da vi sad og spiste aftensmad og snakkede om tiden, så kiggede Thure på mig og grinede højlydt og sagde: 'og næste gang bliver du sgu 37'. Prøv lige at hold kæft ikke. Jeg er altså kun 26. Jeg holder mig bare utroligt dårligt af en 26-årig.

I need botox og en tidsmaskine.

God weekend.

6 kommentarer:

 1. uha, nedern kolleger. For det er sådan noget der bliver sagt hjemme hos os for tiden - nedern, grinern og 'ej, det er pinligt' OG det i helt forkert kontekst - Så er det sjovt! :-)
  Vi ses
  -Anna

  SvarSlet
 2. Ja de kan! herhjemme arbejder vi nu på high five :o) den der med "hvor stor er du" fanger ingen interesse hos lillefisen, men hun klapper af alt, og ryster på hoveder og siger
  A-A! når vi siger "nej, Olivia".
  Og tænk, om et par måneder er der fødselsdagsfest, helt vildt stort!
  Angående fødselsdage så har jeg også besluttet at blive 29 igen næste gang, mon nogen lægger mærke til det?

  SvarSlet
 3. Dygtig dreng.. Har afkom på samme alder som dine... Min yngste datter klapper sindssygt meget og griner.. Hun har knækket opmærksomheds-koden ligesom din søn...

  SvarSlet
 4. Hey - jeg skal også med tilbage til 1999 eller 2000 for har lidt samme "problem" (- og jeg gider ikke høre mere om at 40'erne er så fede på den gode måde med energi, overskud, etc. Fis!!).
  Kollegaerne skal nok opfører sig sådan til julefrokosten. Bare vent at se!!

  SvarSlet
 5. Helt ærligt Annamette, det eneste du ikke kan købe for penge er erfaring, det betyder ikke det fjerneste hvad der står på dåbsattesten, det er hvor gammel du føler dig der er afgørende, nogle syner gamle i en ung alder, andre nægter at føle sig gammel, tro mig den tanke gør altså en stor forskel.
  God aften.

  SvarSlet
 6. Okay, så var det vi sagde, at vi har helt vildt meget tilovers for regeringens spareplan på børneområdet, og det sagde vi til Løkke, som så i stedet for at sørge for penge til børnenes sko, så fandt en måde, hvorpå mødrene kunne få hapset 10 år på dåbsattesten for det første barn, man havde poppet ud og 5 år for de efterfølgende, ikke? Jaaa...

  SvarSlet