tirsdag den 8. juni 2010

..og gider man

Gider man virkelig.....jeg orker næsten ikke at skrive det. Men gider man at ens Daisy bukser revner? Daisy bukser. Store one-size fuckere af et par Liberty bukser. Som sgu da er så store af alle røve kan være i dem.

Håber eddermame, det var fordi stoffet var blevet tyndslidt uden at jeg havde opdaget det. Ellers. Ellers er jeg da for alvor fucked.

5 kommentarer:

 1. For saddan! Helt sikkert, at de er blevet slidte. Det er alle de ture på stenhårde metro-sæder.

  SvarSlet
 2. De er blevet slidte!!! Mine er sgu revnet to gange og sidste gang var det til en fødselsdag. Utrolig dårlig kvalitet til den pris

  SvarSlet
 3. Aner slet ikke, hvad Daisybukser er (så håbløst bagud er jeg), men helt ærligt har jeg set flere billeder af dig bl.a. i Femina, og du ser altså ganske nydelig ud. Helt normal størrelse og ikke stor, som du selv synes. Så er det virkelig så slemt, som du skriver? For øvrigt er du sjov og meget underholdende, og det er da en langt vigtigere egenskab end at være åleslank.

  SvarSlet
 4. Jeg er klart også til den nedslidte forklaring og jeg tænker at nu har Thure da simpelthen så god grund til at flå bukserne af dig, når han kommer hjem.
  Du har altså vundet tre ting:
  1. En glad mand, som må rive i tøj og føle sig som en tyr
  2. Godt humør efter sex hvor du bare føler dig lækker no matter what
  3. God grund til at købe nye bukser
  God sex og labre nye bukser
  Kh Katrine

  SvarSlet
 5. Som om sex hænger på træerne i småbørnsfamilier.

  SvarSlet