mandag den 7. juni 2010

Jeg spørger bare

Gider man, at man ikke kan finde sin paraply?

Gider man at være sådan en der ikke ejer en regnfrakke, fordi der ikke findes pæne regnfrakker?

Gider man, at ens ældste barn flipper skråt over, at hans vante sæde i 250 S er optaget af en mand med en kontrabas?

Gider man stå kold og gennemblødt og råbe af elevatoren på Islands Brygge st. fordi den LIGE er gået i stykker?

Gider man at skulle gå hjem. Kold og gennemblødt?

Gider man at babyen vågner sekundet at barnevognen ruller ind af døren?

NEJ! GU' FANDEN I HELVEDE GIDER MAN IKKE.

Og hvis der er nogen der kommer med kommentarer om at det jo er dage som denne, hvor man skal hygge sig indendøre med at bage boller og drikke varm kakao, så sletter jeg dem.

Jeg er iøvrigt også for tyk.

Ha en god pisselorte mandag

15 kommentarer:

 1. Gider mand, at ungen skider ved siden af bleen så det falder ned på ens bare tæer i det man hiver hans bukser af?

  SvarSlet
 2. Og gider man at klæde sig rigtigt på, MED sin pæne sorte regnfrakke og de fedste gummistøvler i universet - som man btw IKKE kan få mere - for så at opdage at der satme er hul i den ene? nix!
  Vil du have tilsendt nogle boller? med alt for meget sukker? :o)

  SvarSlet
 3. Gider man at mindstepigen bli'r syg, lige præcis den dag moren skal til samtale og ældstepigen er sur over hun ikke må gå i plaske-regnvejret, men skal sidde bag på mors cykel?..
  Gider man skulle gå i bad, mens mindstepigen skriger sig hæs over at mor er væk?

  SvarSlet
 4. Åh girls, I love you. JA Gry send straks boller med sukker ;-)

  SvarSlet
 5. Gider man, at alt barnets regntøj og gummistøvler er i vuggeren, når nu det står ned i stænger, og man ingen bil har?

  Gider man 7 hysteriske anfald på gåturen til vuggeren pga hætte, der åbenbart IKKE skulle sidde på hovedet?

  Gider man 1 stk. umuligt barn, der skider på vej ud af døren og derpå nægter at få sin lorteble skiftet og derfor vrider og vender sig med det resultat, at lorterøven bliver tørret af i morens bluse?


  Gider man hilse på alle de andre (rige nordsjællandske) overskudsmennesker, der hilser pænt inde fra deres lækre varme biler, mens man gennemblødt nikker knap så overskudsagtigt tilbage?

  NEEEEEJ, sgu da, gu' gider man da hede hule helvede ikke nikke nej. Blev der råbt!!! Så er det da godt, at det kun er mandag en gang om ugen. Og desuden er det Joachims skyld det hele. Altså fimsen, jeg mener prinsen, som bliver 41 år i dag. God dag til alle anyway...

  SvarSlet
 6. HAHAHA, "kontrabas". Kontrabas er vildt skægt. Og resten også. Jeg nægter også at gå ud i dag. Det var heldigvis ikke min tur til at aflevere. Hvis det var, ville jeg have verdens længste brøleindlæg på vej. Sidder i stedet stadig i bar røv i sofaen med uldtæppe og hører den åndssvage regn tromme løs. Så slap dog af, nu har vi hørt dig!

  SvarSlet
 7. Ja altså undskyld, men jeg kom til at smile lidt af dit indlæg - altså på den gode måde(!!!)forståes... For hvor er det rart at vide at man ikke er den eneste med pis-lorte-dage og babyer der vågner når de ikke skal osv osv. Faktisk kommer jeg lige i tanke om en stormfuld-dag hvor jeg var syg, og opdagede at vores skraldespand lå ude på vejen, klædte mig på, gik ned og trak bæstet om til haven, blæste ind i et hegn, fik skraldespand i nakken, kiggede vredt efter grinende naboer som i så fald ville have fået en på singadusen, bankede skraldespand efterfølgende, og gik med forurettet sag i seng igen. Resten af dagen forsatte sådan, og jeg føler mig lige uretfærdig behandlet hver gang... Hilsen fra en medfølende forbundsfælle :-)

  SvarSlet
 8. Hvor skal jeg sende dem hen? :o)

  SvarSlet
 9. Amager, smid dem på Metroen til Sundby st. å henter jeg dem der.

  SvarSlet
 10. Gider man, at ens barn ikke ejer et par gummistøvler, når det regner i kaskader?
  Gider man, at man har lovet dagplejeren, at der er gummistøvler i morgen?
  Gider man have tynd mave konstant, når man skal holde et møde ...
  Gider man overhovedet have mere af denne her mandag?

  SvarSlet
 11. Tak, allesammen, og skideundskyld! For jeg har nu tudet af grin i fem minutter! Og så virkelig tudet for alvor af grin, da jeg blev nødt til at læse både indlæg og kommentarer højt for min kære gemal.
  Og jeg ved godt, at det overhovedet ikke er sjovt!!
  Sms til jeres mænd, at de skal finde et lagkagehus og tømme på vej hjem til jer, for når man er så sjov og har haft så røvede mandage, så har man fandme krav på mindst tre flødekager.

  SvarSlet
 12. Jeg kan hverken lokke med boller eller varm cacao, til gengæld har jeg gået ude hale dagen, men hvad fanden man kan kun blive gennemblødt en gang.
  God dag til dig Annamette, trods alt.

  SvarSlet
 13. Men det gode er, at når nu IKKE har små lorteunger, men nogle store nogle af slagsen, som selv må tage ansvar for deres lortesmarte våde gummisko, så kan man sidde indenfor og læse til eksamen, uden at ærgre sig over at gå glip af godt vejr.

  SvarSlet
 14. ÅÅÅHHHHÅÅÅÅÅHHHH!!! Det er tæt på at være det sjoveste indlæg, jeg har læst i flere år!!

  SvarSlet
 15. Tak, i lige måde du :-)

  Jeg gider sgu heller ikke lortemandage - og jeg gider da slet ikke at begynde at bage imens.

  KH Maria

  SvarSlet