tirsdag den 15. juni 2010

Man ved man er træt når....

følgende samtale finder sted:

Thure: Kører du ikke op på tanken?
Mig: Efter hvad?
Thure: En dåsecola og én... nej to franske hot-dogs
Mig: Gu' gider jeg røv
Thure: Åååårh kom nu
Mig: Gider ikke
Thure: Please
Mig: Glem det, franske hot-dogs er klamme
Thure: Okay du gider aldrig
Mig: Nej
Mig: ........mmmm, okay jeg gør det, hvis du tømmer opvasker, fylder den, sætter på plads OG tørrer bordene af. (noget mænd ikke tror man behøver når nu de har lavet alt det andet).
Thure: Top!
Mig: Jeg køber magasiner så, og du betaler.
Thure: Okay, hvis jeg skal betale, så tørrer jeg ikke bordene af.
Mig: Hvad?
Thure: Ja, det gider jeg ikke så. Der er herremeget opvask.
Mig: Okay, hvem har lavet al maden i dag?
Thure: Det blev lavet i går
Mig: Nårhja men alligevel
Thure: Jeg har vasket tøj
Mig: Ja men du lægger det fucking aldrig på plads
Thure: Nej
Mig: Goodbye, jeg kører nu.

Senere oppe på tanken kunne man så se mig blive kigget på, på den sære måde, da jeg ber om TO franske hot dogs. 'Med det der, hvad hedder det, øhm, franske almindelig dressing', kunne man så også høre mig sige, så alle ville kunne forstå at det ikke var til mig, for jeg har SLET ikke forstand på franske hot dogs. Pfft. Som om.

11 kommentarer:

 1. Hehehe! Jeg måtte lige vise manden min det dér med at tørre bordene af (jeg mener at vi har samme problem herhjemme - det mener han ikke...). Og så kører den: "Jeg (han) køber ind og laver (mest) mad". "Jamen JEG (mig) rydder op og vasker tøj" (OG lægger på plads!)

  Men hvor er du go´! Jeg var ALDRIG kørt efter hotdogs ;)

  SvarSlet
 2. Hvis jeg boede i nærheden af en tank, ville jeg til enhver tid tilbyde at suse derop, Annamette - og selvfølgelig også efter de pølser, som er stegt ind til ukendelighed efter en hel dag (på tanken). Så nyd lige, at du bor tæt på sådan en pølseleverende tank...

  SvarSlet
 3. @Mette: der er MEGET kort op til tanken ellers havde jeg heller ALDRIG gjort det

  SvarSlet
 4. HAHAHAHAHAHA- VILDT SJOVT! Det er som at høre mig og Smukke Allan. Også med den med bordene, whats up with that?

  SvarSlet
 5. Hos os er diskussionen mest intens når Hr. R vitterligt har vasket en masse vasketøj, hvorefter det ligger i verdens ondeste bunke. På min side af sengen! Very nice at vælte ind i en stor bunke blandet kulørt, når man bare er så træt. "jamen jeg ved jo ikke hvis der er hvis....?"

  SvarSlet
 6. Åh, de borde der – hvorfor tror de ikke, de skal tørre dem af, hva’? Det hører sgu da MED! Det fatter de bare ikke. Og så har vi i øvrigt nøjagtig samme ordveksling som Mette og manden, sjovt! Nå, det er da godt, man ikke er alene ... (Vi bor heldigvis også TÆT på tanken – måske er det oven i købet den samme, vi bruger, AM? – men vi køber så bare altid Ben & Jerry’s).

  SvarSlet
 7. Hvad fanden sker der mand! Troede jeg var den eneste kone til en mand, som ikke aner at der findes et bord der skal tørres af. Det lugter fælt af en facebookgruppe. Louise vi er brugere af den i krydset ved Røde Ml. vej og Vejlands Allé. Ben&Jerry's...oh det må jeg ikke. For mig.

  SvarSlet
 8. Arhh hvor sjovt....det med bordene....også mig og manden! Han havde brugt hele aftenen i går (efter mig og den bette var gået i seng) på at rydde op...og der var meget fint...meget...men han havde ikke tørret bordet af...hvor ér det mærkeligt!

  SvarSlet
 9. Ps. Thure tørrede bordene af her til aften. What??? Shyyyy, tror han har læst noget på bloggen....tys tys

  SvarSlet
 10. Ahahahah, hvor er det sjovt! Måtte læse det hørt for min mand og fik fuldstændig grineflip over Fru Z´s kommentar. Samme senarier udspiller sig fuldstændigt herhjemme, både med (den manglende) bordaftørring og vasketøjet, der ikke bliver lagt på plads. Facebook gruppen må da hedde "Hvad sker der for det??!", for hvad sker der lige for det? ;-)

  SvarSlet
 11. Det er jo så fandens morsomt.
  Læste det lige op for min skønne mand, som kluklo i sofaen.
  Hold nu kæft mand, det er virkelig humor.

  SvarSlet