torsdag den 14. januar 2010

Gøgler-divaen fra Amager

Man kan kalde mig mange ting. Men "fransk diva-gøgler". Dén havde jeg sgu ikke set komme. Alligevel er det præcis dét, som står i en overskrift i denne uges ALT for damerne. Om mig. Fransk diva-gøgler! Bon.

Historien bag artiklen er, at Christina Wedel aka Stilheksen troppede op hos mig, iført en journalist og en fotograf, og så skulle hun ellers ondolere hyldemeter af garderobeskab. Med mit tøj indeni.

Og jeg siger jer. Hun kan sit shit. Det kan hun. Boing-boing-boing og alt mit gamle gravid-jogging-tøj lå i en bunke til udsmid. Og så rullede hun mig ellers ind i alt mit eget tøj, som jeg ikke vidste, at jeg havde. Hun snørrede mit Jeppe-flæsk ind og gav mig en underkjole på, og fandt alle mine pailletter frem.

På med filthatten og noget lipgloss, og så var diva-gøgleren fra Frankrig født. I kan nu for fremtiden finde mig nede på Montmartre, bag nogle tonstunge velourgardiner med en Gauloises i munden. Mais oui.

"Så til alle jer i Metroen: vogt jer for den franske diva-gøgler med det lange liggemål. Jeres fødder har aldrig være mere i fare."

Lidt billeder fra dagen og fra ALT:

Stilheksen et moi


Så er det offentligt: jeg er en gøgler (nu får jeg aldrig et job)


Trataaaaaa. "Ud med røven, ud med røven", sagde Ms. Wedel


Meget dygtig fotograf, journalisten og mini-gøgleren med sin farmor


Verdens ældste top, som i VERDENS ældste top, min gravid kjole, pailletter og noget gravid-velour-jakke. Det havde jeg aldrig selv fundet på, men fint ser det jo ud

14 kommentarer:

 1. Jow - nu får du netop et job, for det er da en fed + ægte + finurlig + sjov sag i ALT...tænk at ha' gøgler-facetter. I wish...

  SvarSlet
 2. Du ser røvlækker ud Annamette! Og hvor er det da vildt at ms.Wedel sådan lige kan trylle outfits frem man slet ikke vidste man havde i skabet ;o)
  Du kan jo hilse hende og sige at hun altid er velkommen i Sydvestjylland, selvom jeg desværre ikke har et skab, men bare nogen bøjlestænger og trådskuffer fra Ikea.

  SvarSlet
 3. HOLD KÆFT, MAND!!!! Ja, her skal sgu bandes!!! NUJS, hvor ser du for stanglækker ud, Annamette. Det der gøgler er sgu da lige dig. Kan du lære lidt jonglør/malerkunst fra dig d. 30.?:)

  SvarSlet
 4. hov, glemte lige at rose Christina også. Hun er da bare så dygtig! Suk, bare hun lige trillede forbi her også. Men hun ville nok bare blive ked af det, når hun så min ynkelige garderobe;)

  SvarSlet
 5. Je t'aime! Madame Wedel aussi (surtout ses trés belles overarme).

  SvarSlet
 6. Jeg skal da straks i Brugsen efter Alt for Damerne. Det ser ud til at jeg kan lære noget....Det ser da helt vildt ud, det dér outfit. Det er da lige præcis sådan man skal se ud når man skal gøre sig bemærket blandt 3-400 andre jobsøgere - ingen grund til at lege grå mus. Kan jeg så bare se at komme igang!!!
  Kh, Eivor
  Kh, Eivor

  SvarSlet
 7. Så skøn du er på det der sidste billede, iført verden ældste top :-)

  SvarSlet
 8. 'amen det ER så fedt. Husk nu lirekassen - og aben, når du skal til samtale! Så mangler du da bare en rumstere-stang. Den laver vi sgu lige nede i kælderen. Ellas gamle bjælde-rangle bruger hun alligevel ikke mere.
  Furmann Fantastic - circus is in town :-) Du er hothot.

  SvarSlet
 9. @ Lis: Hun kan finde ALT i dit klædeskab, som du ikke anede. Book hende endelig, det vil du ikke fortryde. Og ja, jeg tager noget ild og bolde med d. 30. så gøgler vi hos Julia. Kan du høre musikken? Måske du kunne sy en lille gøgler-dragt til Jeppe?

  @ Annette: Ai tak, helt ærligt, tak. Hvis du scorer en pailletvest, så er du kørende. Med på gøglervognen ;-)

  @ Katrine TAK, Wedel kan trylle, så du kan roligt invitere hende.

  @ Line Jeg bukker ;-)

  @ Laura: Vi har et koncept her ;-)

  @ Arty Farty: Kom med på pailletterne, 129,- i H&M

  SvarSlet
 10. Yæs! Du er rasende smart, er du. Så dig lige i bladet her til eftermiddag - SÅ totalt cool :)

  SvarSlet
 11. Har været igennem bladet - og du er SKØN!!! Og det sidste billed med toppen fortjener altså også en tur i bladet, så kom bare igen i næste uge...
  Og tænkte lige at "gøgler-diva" er et fedt udtryk. Kunne give associationer til en rå cirkusprinsesse (- men du er nok mere diva end prinsesse...).

  SvarSlet
 12. ih altså. vil også være sådan en slags. Må man kopiere?

  SvarSlet
 13. Hurra hvor jeg elsker jeres kommentarer. The diva ROCKS

  KYS

  SvarSlet
 14. du er skøøøn Annamette og i mine øjne har du altid været en blanding af en gøgler, en boheme, en vild rose og en bly viol.
  mærkelig blanding - men jo det er du altså.
  dejlig, almindelig og HELT speciel.
  jeg må ned og se om der er flere blade tilbage..

  SvarSlet