mandag den 3. september 2012

Min Mor

For noget der virker som flere liv siden, udkom min allerførste bog Min Mor. Og som til en anden første skoledag, stod jeg troligt på bogmessen anno 2004, omgivet af den fine røde bog. Jeg var meget stolt. Og spændt på, hvordan det mon ville gå med den. Om folk ville købe den og få noget ud af den.

...ja det er også 10 kg siden den udkom.

Det gik godt med Min Mor, og bogen har været udsolgt i et stykke tid, men NU, udkommer den igen. I et nyt look og i en redigeret udgave. Det er jeg glad for at kunne dele med dig, og jeg kaster selvfølgelig en bog efter jer på udgivelsesdagen d. 10. september. 


Min egen mor og mig - sommeren 1976.

11 kommentarer:

 1. Den vil jeg SÅ meget hellere vinde, end de 50 skygger.

  SvarSlet
 2. Årh, DEN gad jeg godt at have! Og den ser jo endda scheissgut ud på hylden :-)

  SvarSlet
 3. Den vil være den perfekte gave til Min Mor :-) Så kan jeg læse den FØR hun får den :-))

  SvarSlet
 4. Hold øje d. 10. september, der sætter jeg den på højkant ;-)

  SvarSlet
 5. Holy smokes du ligner din mama

  vh
  Marianne

  SvarSlet
 6. YES! Har for 3 dage siden besluttet at bogen skal være dette års julegave til min mor :)

  SvarSlet
 7. Mon ikke jeg så skulle stille lidt flere på højkant d. 10? Det tror jeg da!

  SvarSlet
 8. Min mor og jeg trænger! Har faktisk tænkt på at købe den flere gange. Til jul i år skal det være. Punktum.

  SvarSlet
 9. Hurra, hvor dejligt!
  Sidste sommer brændte min lejlighed og i den lå min udgave af "Min mor", som hun havde købt, udfyldt og givet til mig. Vi kender hinanden rigtig godt, så det kom bag på mig, at der var ting ved hende, som overraskede mig, men det var der. Både små og store. Som fx at hun gerne ville spise frugt til morgenmad. (Jeg har aldrig set hende indtage andet end kaffe før kl 10.) Og at hun synes min fars røv i jeans er the shit.

  Jeg vil købe den og håber, at hun gider udfylde en gang til. Den har betydet rigtig meget for mig. Tak fordi du skrev den.

  Kh M

  SvarSlet
 10. Hej, jeg hedder "Inger Pedersen" Jeg er fra Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oscar. Ting begyndte at blive grimt, og vi havde kampe og argumenter næsten hver gang på grund af min manglende evne til at føde ham et barn. Min mand pludselig begyndte at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. Han begyndte at have anliggender med andre kvinder uden for at overveje, hvordan jeg vil have det.

  Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Oscar var min bedste ven, min soulmate, min Superhelt og min hjerteslag, men han ser ikke længere noget godt i mig. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

  Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været tilhænger af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han holdt specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede han til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie. Den gode nyhed er Oscar, og jeg er nu tilbage sammen og lever lykkeligt, og vi er blevet velsignet med tre børn, to drenge og en dejlig pige efter 9 år med barnløshed. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

  Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer overalt i verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hurtig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans e-mail: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818

  SvarSlet