onsdag den 19. september 2012

Foredrag på Ørestad Bibliotek

Hold fast mand, hvor er der sket meget siden mit indlæg om min separation. Meget kan man sige om kvinder, men bakke op og holde sammen: you got it. Det gør mig stolt, at så mange mennesker, står så velvilligt parate med alverdens arrangementer. Jeg ville ønske, at jeg kunne lave gavekort og give nogle af de invitationer videre til andre kvinder der har brug for det.

Nå. Men jeg skal på landevejen og holde foredrag, og mit første er på Ørestad Bibliotek i morgen torsdag. De har ikke nået at lave det vilde PR for det, så jeg er ret spændt på om vi bliver 5 eller 50. Men jeg kommer. Uanset hvad. Og jeg kan naturligvis ikke stå og snakke om mit lykkelig parforhold, men jeg har lært SÅ meget de sidste tre måneder, som jeg glæder mig til at give videre til jer. Vi skal høre lidt musik og I får tid til at stille spørgsmål til mig, til bogen, til hvad der kunne falde jer ind. Jeg svarer på det hele og jeg gider jer gerne et spark i røven, hvis det var det I skulle trænge til.

I kan købe billetter i døren og det koster en flad 50'er, og I kan tilmelde jer her.


11 kommentarer:

 1. Har du evt. en plan liggende et sted for hvor og hvornår du er andre steder (læs: fx. Fyn)og sparke røv.

  SvarSlet
 2. Og hvad med Jylland? :-)
  /Majken

  SvarSlet
 3. Ja, jeg piver så lidt videre over, at jeg alligevel ikke kan komme. Drukner mine sorger i Fifty shades - snak om at gå fra virkelighed (din bog, og mit eget liv for den sags skyld) til fantasi! Skråt op med anmelderene, jeg elsker mummyporn og æder det råt.
  Anywho, har endnu engang opfordret alle småbørnsmødre i min omgangskreds til at ofre en 50'er og et par timer på at møde og høre dig i morgen, så håber der kommer mere end 5!

  SvarSlet
 4. Ha den bedste aften - det bliver uden tvivl fedt for dem som har mulighed for at møde op Annamette og lykkelige parforhold kan vi læse om i Danielle Steel, din ærlighed skal man lede noget længere efter. Gad godt jeg var tættere på Ørstad i aften!

  SvarSlet
 5. Hvor er du sej. tænkt at du stadig har lyst til at stille dig op og møde verden. Dejlig at du har bevaret din åbenhed. Håber også du kommer og holder et foredrag i nærheden af, hvor jeg bor på et tidspunkt(østjylland)..

  SvarSlet
 6. Orh, deler du ikke lidt ud af dine dyrt købte erfaringer de seneste tre måneder her på bloggen også, altså dem du gerne vil fortælle om live? I morgen sidder jeg desværre stavnsbundet i Indre By på min Seperationens- sofa(what efter that is??) og vogter over de sovende børn. Er også tre måneder siden her at Kernefamilien blev en saga blot - og kunne Virkelig godt bruge at låne eller genkende nogle erfaringer fra andre, der har trådt nogle sko der minder om mine. Så lOver jeg at komme til næste arrangement!!

  SvarSlet
 7. I er fandme så søde!!! Jeg skal tale på Femina messen 6 oktober, og derefter bliver der foredrag i Vejle og i Ålborg, også i oktober. Viborg har meldt sig på banen og det samme har Øster Brønderslev (tal om at være udkantsdanmark!) Jeg kommer gerne til Fyn, men jeg vil helst ikke selv stå for alt det praktiske med sted og alt det der. Men jeg skal sætte de fynske jungletrommer i gang og spørge mit netværk derovre. Skriv endelig til mig hvis I hører om noget, så deler jeg gerne ud af de erfaringer jeg nu sidder med. Og jo CPH Muffin jeg deler også ud her på bloggen, of course: For nu ved jeg fx. hvor man tjekker el forbruget. Ja, hvem fandem kunne have vidst at den sad i kælderen, den måler, hahaha.

  SvarSlet
 8. Sæt lige jungletrommerne i Århus i gang også?!

  SvarSlet
 9. Jeg kommer, og jeg har fået spørgsmål med fra mødregruppen, som btw sad tilbage med helt forskellige oplevelser efter at have læst din bog. Meget interessant hvordan vi har læst den samme bog, men slet ikke hørt den samme historie. Jeg glæder mig til at høre dig - og hvis det ikke er for underligt, kan det også være jeg krammer dig;-)

  SvarSlet
 10. Hej, jeg hedder "Inger Pedersen" Jeg er fra Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oscar. Ting begyndte at blive grimt, og vi havde kampe og argumenter næsten hver gang på grund af min manglende evne til at føde ham et barn. Min mand pludselig begyndte at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. Han begyndte at have anliggender med andre kvinder uden for at overveje, hvordan jeg vil have det.

  Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Oscar var min bedste ven, min soulmate, min Superhelt og min hjerteslag, men han ser ikke længere noget godt i mig. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

  Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været tilhænger af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han holdt specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede han til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie. Den gode nyhed er Oscar, og jeg er nu tilbage sammen og lever lykkeligt, og vi er blevet velsignet med tre børn, to drenge og en dejlig pige efter 9 år med barnløshed. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

  Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer overalt i verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hurtig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans e-mail: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818

  SvarSlet