torsdag den 13. september 2012

Jeg trækker lod om 2 stk. Min Mor bøger i aften kl. 21.00 nul dut. Læg dit navn, hvis du vil være med og ikke allerede har gjort det.

Klik her for at være med.

19 kommentarer:

 1. Den vil jeg gerne vinde - der er nemlig én, jeg gerne vil forære den til.

  Randi

  SvarSlet
 2. Min mor var Danmarks første kvindelige kranfører!!! Hun er SÅ sej, og er netop gået på efterløn efter næsten 30 år på samme kraftværk. Hun er én af de kvinder, som har knoklet på arbejdsmarkedet og som enlig forsørger - og jeg flækker af stolthed over hende! Jeg ville vildt gerne vinde din bog til min mor & mig :-) Hilsen Charlotte

  SvarSlet
 3. vil gerne forære den til min mor :D

  SvarSlet
 4. Nøj hvor vil jeg gerne være med!! Har givet min mor én og vil faktisk gerne udfylde én til mine egne drenge :-)

  SvarSlet
 5. Den vil jeg gerne eje! Så fin så fin : )

  SvarSlet
 6. Jeg vil gerne vinde den :)
  Line

  SvarSlet
 7. Jeg kunne godt tænke mig at vide mere om min mor, så jeg krydser fingre!!
  Malene B

  SvarSlet
 8. Jeg vil rigtig gerne vinde en så skøn bog!
  Malene J

  SvarSlet
 9. Min mor er det menneske jeg mindst kan lide. Jeg ville ønske det ikke var sådan.
  Camilla

  SvarSlet
 10. AARGHH, JEG SKAL LIGE VÆRE MED I DEN LODTRÆKNING!

  ..o(Håber jeg vinder..)

  SvarSlet
 11. Den vil jeg så gerne læse!! :-) Ditte R

  SvarSlet
 12. Ta' mig, ta' mig - er i samme situation som dig og min mor har vist som en uvurderlig støtte i det kaos der hersker i mit univers lige nu!
  Louise R

  SvarSlet
 13. den vil jeg meget gerne være med på :-)

  Lykke Smith

  SvarSlet
 14. Ej jeg kan sørme også godt lige nå at være med :-)
  Hilsen Frk. Hansen

  SvarSlet
 15. Bogen ville være en fin gevinst. Jeg venter mit første barn, og er blevet helt optaget af min mors historie. Og vores historie. Vi er tætte, men deler langt fra alt, så bogen ville være et spændende redskab til videre udforskning.
  Hilsen Camilla N

  SvarSlet
 16. Lægger billet ind i sidste øjeblik ;-)

  SvarSlet
 17. Hej, jeg hedder "Inger Pedersen" Jeg er fra Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oscar. Ting begyndte at blive grimt, og vi havde kampe og argumenter næsten hver gang på grund af min manglende evne til at føde ham et barn. Min mand pludselig begyndte at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. Han begyndte at have anliggender med andre kvinder uden for at overveje, hvordan jeg vil have det.

  Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Oscar var min bedste ven, min soulmate, min Superhelt og min hjerteslag, men han ser ikke længere noget godt i mig. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

  Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været tilhænger af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han holdt specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede han til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie. Den gode nyhed er Oscar, og jeg er nu tilbage sammen og lever lykkeligt, og vi er blevet velsignet med tre børn, to drenge og en dejlig pige efter 9 år med barnløshed. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

  Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer overalt i verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hurtig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans e-mail: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818

  SvarSlet