onsdag den 8. august 2012

Ting man kan gøre efter sommerferien, for at der skal ske noget nyt # 2

Få en ny header.

Nu har jeg blogget i over tre år og levet fint med, at min side ved første øjekast, kunne ligne noget fra en østtysk porno webshop. Men det er slut nu. For Sidsel ovre fra Spagat har lavet denne nye og fine header. Jeg ved ikke med dig, men jeg digger den og det var meget vigtigt for mig, at det billede vi brugte var det, hvor jeg ser forkrampet ud i ansigtet, så du skal ikke lægge en kommentar om at jeg skulle se glad ud. Vi ved jo alle hvad det kræver at lægge en god gloss.

Hurra for nye tider.

Okay vildere er det ikke. Men alligevel. Det er da noget. 


13 kommentarer:

 1. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
  Svar
  1. Da jeg læste min kommentar igen, blev jeg sådan helt....altså det virker bare som om jeg er sådan en pernittengryn-irriterende-læser-hormon-bunke på den anden side af skærmen...

   Og kender det jo selv, det der med at huske at vedhæfte filen, hive kjolen op af strømpebukserne, tage dankortet ud af maskinen (inden jeg forlader butikken) - alle den slags ting, der jo er i samme boldgade: når autopiloten ikke fungerer.

   SÅ without further notice: helt vildt fed header, du har fået dig dér! Word up!

   Slet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Meget fin! Meget ærlig (siger jeg uden at kende dig.. men allivl..)

  SvarSlet
 5. Top cool! Mage til autentisk, smækker model har jeg ikke set længe.

  SvarSlet
 6. Roder lige lidt med noget eksperimenterende kommentar verses Facebook, og derfor er der fjernet nogle kommentarer. Kærlig hilsen IT afdelingen.

  SvarSlet
 7. Det er sgu da hardcore coolish det foto!

  SvarSlet
 8. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 9. Selv-ironi og evnen til at droppe forfængeligheden. Ingen selvhøjtidlighed. Det er grunden til at jeg læser din blog som den eneste blog overhovedet auf dem ganzen internet - selv om jeg overhovedet overhovedet overhovedet ikke har tid til det i daglig trædemølle alene med to piger på fire år.
  Respekt for den nye header!!

  SvarSlet
 10. Hej, jeg hedder "Inger Pedersen" Jeg er fra Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oscar. Ting begyndte at blive grimt, og vi havde kampe og argumenter næsten hver gang på grund af min manglende evne til at føde ham et barn. Min mand pludselig begyndte at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. Han begyndte at have anliggender med andre kvinder uden for at overveje, hvordan jeg vil have det.

  Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Oscar var min bedste ven, min soulmate, min Superhelt og min hjerteslag, men han ser ikke længere noget godt i mig. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

  Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været tilhænger af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han holdt specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede han til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie. Den gode nyhed er Oscar, og jeg er nu tilbage sammen og lever lykkeligt, og vi er blevet velsignet med tre børn, to drenge og en dejlig pige efter 9 år med barnløshed. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

  Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer overalt i verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hurtig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans e-mail: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818

  SvarSlet