torsdag den 30. august 2012

Blogish - fra blogger til blogger

Det startede en dag i Horsens, hvor jeg mødtes med en flok bloggere. Det var i 2009 og jeg kendte ikke et øje. Ikke en eneste af dem. Senere blev det til flere møder, mere kaffe, mere snak, mere Asti og så en hemmelig gruppe på Facebook og SÅ tog det fart. Vi skrev og skrev og skrev og vi skriver stadig sammen. Dagligt og om alt mellem himmel og jord.

En dag fandt vi på at dele lidt ud. Fordi vi jo skriver allesammen. Og i den gruppe skal man bare hviske E-magasin een gang, så er der nogle der galloperer afsted. Jeg nåede desværre ikke selv at få skriblet noget til dette nummer, men jeg svinger pennen fra og med næste nummer.

Indtil da kan du nyde synet af Danmarks første bloggermagasin Blogish, som jeg synes er blevet SÅ smukt og fint og relevant. Gode artikler. Fine billeder og the works.Jeg håber du vil dele det i cyber, og jeg håber du vil glæde dig til næste nummer af Blogish. 

God læselyst.


3 kommentarer:

 1. Ahhh, Blogish er så lækkert! Glæder mig til du er med næste gang :)

  SvarSlet
 2. Og hvis du klikker på linket fra din iPad/Phone så får du mulighed til at lægge den som App på skrivebordet :-)

  SvarSlet
 3. Hej, jeg hedder "Inger Pedersen" Jeg er fra Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oscar. Ting begyndte at blive grimt, og vi havde kampe og argumenter næsten hver gang på grund af min manglende evne til at føde ham et barn. Min mand pludselig begyndte at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. Han begyndte at have anliggender med andre kvinder uden for at overveje, hvordan jeg vil have det.

  Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Oscar var min bedste ven, min soulmate, min Superhelt og min hjerteslag, men han ser ikke længere noget godt i mig. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

  Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været tilhænger af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han holdt specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede han til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie. Den gode nyhed er Oscar, og jeg er nu tilbage sammen og lever lykkeligt, og vi er blevet velsignet med tre børn, to drenge og en dejlig pige efter 9 år med barnløshed. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

  Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer overalt i verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hurtig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans e-mail: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818

  SvarSlet