fredag den 10. august 2012

Bøh!

Jeg har lige sendt denne video til en god ven, og det fik mig til at tænke på, hvor meget jeg savner at gøre andre mennesker forskrækkede. Det var mit trademark, da jeg var yngre, og jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg fik min mor til at pisse i bukserne og min onkel til at tabe papirer og kaffekopper. Nogle gange blev de voksne sure, men for det meste døde vi allesammen af grin. Så jeg vil gerne opfordre jer allesammen til at finde nogle I kan gyse, og fortæl mig endelig om det. Det er jo fredag.

Imellemtiden kan jeg fortælle om dengang jeg i en hel uge, var på ferie hos min moster og onkel og hvordan det lykkedes mig at placere mig strategisk, så jeg hver dag fandt et nyt sted at gøre dem forskrækkede fra. Jeg havde en fest. Jeg siger jer det var sjovt. Lige indtil den dag min onkel fik nok og tænkte, at han ville tage hævn.
Han ventede til det blev mørkt. Rigtigt mørkt. Og jeg lå inde i stuen og var ved at falde i søvn. Derefter gik han ud i garagen og tog en hammer og så begyndte han at pusle ude fra mørket indtil han bankede hårdt på ruden og sprang op som trold af en æske, og råbte "WRRRAAAAAAAAAA." Jeg.døde.af.skræk.og.pissede.i.bukserne. Spænede ind til min moster og skreg i vilden sky indtil angsten lettede og jeg indså, at det var min onkel og ikke en øksemorder, og SÅ begyndte vi at grine.

Men jeg har altid virkelig elsket det sus det giver, og derfor er det mig en glæde at Kasper er begyndt at gøre mig forskrækket om morgenen, når Jeppe og jeg kommer ned med elevatoren. Han tager altid trappen og står parat foran døren til elevatoren og når den åbner springer han op og råber: "wraaaaaaaaa." Han er ikke helt prof nok til at vide hvad der virker, men det skal nok komme, og jeg er så småt begyndt at forskrække ham, så han kan lære det på den rigtige måde. Uh jeg glæder mig, det bliver fantastisk den dag han for alvor får vind i håret af skræk.

*Gnæk*

7 kommentarer:

 1. Åh, DJEBUS, den er sjov den video!
  Heh, og stakkels Kasper.. Han ved tydeligvis slet ikke hvad det er han har starte :)

  SvarSlet
 2. Det er fandeme skide skægt at forskrække andre. Det har jeg gjort meget. Specielt min mand, men holdt (næsten) op da han til sidst blev så forskrækket, at han i afmagt knaldede mig en. Synes stadig det er sjovt.

  SvarSlet
 3. God video;) Elskede også selv som lille at forskrække folk, så ja, hvorfor ikke prøve det lidt igen? Tak for et godt indlæg.

  SvarSlet
 4. Hylesjov er ordet! Dejligt grin som næsten gik over i gråd!

  SvarSlet
 5. Jeg kan kun komme i tanker om den dag jeg blev enig med mig selv om at daffe ind til min daværende chef i det rejsebureau jeg puklede i og stille fortælle hende at alle de nye rejsekataloger (ca. 5000) vi havde fået tilsendt og som skulle ud til kunderne havde det forkerte årstal på forsiden og en trediedel af siderne manglede indeni. Hun blev hvid. Hehe.

  SvarSlet
 6. Hej, jeg hedder "Inger Pedersen" Jeg er fra Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oscar. Ting begyndte at blive grimt, og vi havde kampe og argumenter næsten hver gang på grund af min manglende evne til at føde ham et barn. Min mand pludselig begyndte at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. Han begyndte at have anliggender med andre kvinder uden for at overveje, hvordan jeg vil have det.

  Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Oscar var min bedste ven, min soulmate, min Superhelt og min hjerteslag, men han ser ikke længere noget godt i mig. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

  Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været tilhænger af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han holdt specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede han til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie. Den gode nyhed er Oscar, og jeg er nu tilbage sammen og lever lykkeligt, og vi er blevet velsignet med tre børn, to drenge og en dejlig pige efter 9 år med barnløshed. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

  Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer overalt i verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hurtig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans e-mail: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818

  SvarSlet