fredag den 23. marts 2012

Noget om sex

Jeg har overladet min klummeplads til en anden i dag. En af mine venner, som også er en ven af huset og som i øvrigt også har en smuk og dejlig kone, som vi er venner med, og som også er far til to unger, som mine unger er venner med. Jaja, one big happy family.

Men manden bag dagens klumme hedder Antonio, og vi kom, for nogle dage siden, til at snakke om alt det sex vi ikke har i småbørnsfamilier - whats new pussycat? Alt hvad Thure har at mene om den sag, kan I få at læse, når min bog udkommer. Altså at han ikke decideret gider at finde sig i, ikke at have et sexliv, og hvor lang tid det har taget mig at fatte - jeg er endnu ikke helt i mål. Men jeg prøver, for jeg har ligesom lidt på karmakontoen jeg skylder Thure. Og selvom skylder lyder grimt, så mener jeg det faktisk. Om ikke andet for at kunne holde ud så længe.

Udover det, så er gider Antonio her heller ikke at finde sig i det sexløse parforhold. Og det kan I læse om i dagens klumme.

Jeg synes det er vel sagt. Læs her. 
11 kommentarer:

 1. er fuldstændig enig i at der skal knaldes i et parforhold - ellers er det jo kun et arbejdsfællesskab, man har. Meeeen jeg synes, det er lidt vel nemt, at han skyder skylden for manglende sexliv på kvinders perfektionisme og ønske om at være supermødre. Man kunne også sige til mændene, at nu må de fandeme komme ind i kampen og løfte deres 50 pct., når det gælder hjem og unger - så ville mange koner ikke være trætte mormødre, men rent faktisk have energi til det der sex. Tror jeg.
  Sine

  SvarSlet
 2. Helt enig med Sine/anonym 04.43!

  SvarSlet
 3. You missed the point, Girls! Mændene synes jo i virkeligheden at vi er stadig er knald-lækre og vil bare gerne knalde. Og det vil vi vel i virkeligheden også gerne ?

  SvarSlet
 4. Har i spurgt jeres mænd: "Skat...Jeg trænger til at træne og føle mig lækker for at kunne mærke mig selv igen...Er du ikke sød og deltage mere i det daglige så jeg med god samvittighed kan investere i mig selv og dermed også i os".....Det er et fælles ansvar at skabe den plads der skal til for at knalderiet kan opstå og balancere det daglige hamsterhjul...

  SvarSlet
 5. Er du sindssyg han nikker os lige en wake-up skalle dér, hvad??? Jeg gi'r en 10'er til den af os der kan finde på ligeværdigt modargument. Kan sgu ikke selv.

  SvarSlet
 6. Hmmm jeg synes så godt den kan blive lidt stereotyp den med de liderlige mænd vs. trætte mødre. Der er jo altså også nogle mænd, som er ligeså trætte som deres koner og måske hellere kaster sig over sofa/computerspil end over konen. Kunne det tænkes det måske netop var de mænd der involverede sig mindst 50% i børne-familieræset der havde det sådan? Og kunne det tænkes, at det måske snarere var en opsang til begge parter om at prioritere egen iltmaske der var brug for? - Godt skrevet ellers! K

  SvarSlet
 7. Der er så meget mænd ikke forstår...!

  SvarSlet
 8. Jeg synes det er vel skrevet! Er enig i, at det selvfølgelig kun er den ene side af historien, men det' jo den side vi sjældent hører (eller åbner ørerne for)..
  Den er noteret! :)

  SvarSlet
 9. Jeg bliver bare så træt af al den analyse... I stedet for at skrive om det, hvorfor så ikke bare gøre det? Der er så mange gode slogans til det: Just do it, get busy etc.;o) Jeg har tre unger, går pænt meget op i økologi og hækler gerne en hue, ungerne sover i soveværelset (hvilket giver os anledning til at være kreative) og hvis du spørger min kæreste om hvordan vores sexliv er, så ved jeg han vil smile skævt, små-grine og sige at det er HELT i orden!
  Vi bruger for meget tid på at tale om det, kvinder går for meget op i om de vejer fem kilo for meget og mændene synes vi er vidunderlige, selvom vi har leverpostej i håret (ej ok, nu er jeg nok også lidt fordømmende, men der er altså noget om det!). Jeg har lavet en indre aftale med mig selv om minimum tre gange sex om ugen. Det holder sgu for det meste og jeg er i hvert fald tilfreds og min kæreste ligeså;o) Kom nu i gang for pokker!

  SvarSlet
 10. Kære Anonym, jeg synes det er beundringsværdigt, at du gør det tre gange om ugen. Det er fandme sejt.

  SvarSlet