fredag den 2. marts 2012

Hvid Magi

Sidste år lagde, teatergruppen Hvid Magi, publikum ned med deres helt fantastiske forestilling. Jeg er ikke teatermenneske og får det meget nemt anstrengt med måden skuespillerne taler på. Og teatralske ansigtsudtryk, får mig til at lægge mit ansigt ned i min jakke og bide tænderne hårdt sammen. Om det var fordi jeg engang fik forvildet mig ind i det Kongelige Teater for at se en forestilling med Sonja Richter, ved jeg ikke, men jeg var helt krøllet sammen af pinlighed på andres vegne, da jeg kom ud.

Anyways, så var det noget helt andet med Hvid Magi, selvom de giver den gas med sære og meget teatralske udtryk. Den får fuld pedal, men det er til at tude over så godt er det. Jeg tudede i hvert fald indtil flere gange, for det er de fineste sange de fortolker af Anne Linnet.

Du skal-skal-skal give dig selv den oplevelse det er, at være i rum med dem. Og du før nemlig chancen igen, for de har genopsat deres forestilling. Læs mere her.


Og lidt mere fra reklamesøjlen: de er hyret som P1's nye satiregruppe. Det skal jeg klart høre. 

5 kommentarer:

 1. Åhh du beskriver netop mit forhold til teater - jeg-kan-bare-ikke! Men hvid magi lyder SÅ forrygende...sidst fik jeg ikke mig selv af sted, selvom jeg har fældet flere tårer til alle de anne L koncerter, jeg har været til!

  SvarSlet
 2. Sjovt så forskellige mennesker er. Jeg har ALDRIG set noget værre lort i mit liv og skred i pausen. Men dejligt for dig, at du havde en god oplevelse.

  SvarSlet
 3. Jeg har aldrig tudet så meget af grin til en forestilling. Griner stort set aldrig til hverken film eller teater. Men Hvid Magi er så ekstremt genialt og rammende. Sublim, intelligent, absurd underholdning med en temmelig uhøjtidelig tilgang til alt syd for navlen. Se det!

  SvarSlet
 4. Det var heller ikke lige min kop the, men ved at mange havde en positiv oplevelse:)

  SvarSlet
 5. Fantastisk beskrivelse af dit forhold til teater. Jeg har det på nøjagtig samme måde!

  SvarSlet