tirsdag den 13. marts 2012

Farvel til den bedste Lille Nørd. I verden.


Herhjemme i huset er vi store fans af Lille Nørd og hver tirsdag løber vi, alt hvad remmer og tøj kan holde, hjem fra børnehave og vugger for at kaste os ind foran fjerneren så vi kan se Lille Nørd. Vi ser det allesammen i stilhed og med store åbne øjne og heldigvis, hvis der var noget vi missede, så ser vi det bare igen torsdag morgen kl. 7.00.

Og nu, hulk, læser jeg lige, at Katrine som jo ER Lille Nørd in persona, er blevet fyret. Eller ikke-forlænget, som det hedder på DR sprog. Se selv.

Arj mand, jeg blev helt ked af det.

I to år har hun været med og er det mest fantastiske børne-tv menneske, jeg har oplevet. Jojo, Skæg er jo også fantastisk, men Katrine er bare så likeable, at jeg godt gider at se hende rende rundt som Bæ-Billen Bertha og hvad hun ellers har været.

Og hey Katrine, hvis du læser det her: WE LOVE YOU MAN, og vi vil se vores Lille Nørd dvd til den er slidt op. Please lav en Lille Nørd teater forestilling, vil du ikke nok?


16 kommentarer:

 1. Sorgen er også stor herhjemme. Det holder bare slet ikke.

  SvarSlet
 2. Nej nej nej, det er jo en skandale!! Synd for Katrine!

  SvarSlet
 3. Ved hvad I mener -- Sådan havde vi det herhjemme med de helt "gamle" lillenørder, Jeppe og Marie: http://www.youtube.com/watch?v=lEVR9d3XUeg

  Er stadig lidt forelsket i dem, men "sorgen" aftager heldigvis med tiden ;-)

  SvarSlet
 4. Jeg er nok også så gammel (læs min børn er), at de ægte er Jeppe & Marie. Stor var jubelen, da de var og besøge hjembyen til Naturens Dag for nogle år siden - Så kan Martin & Ketil bare gå hjem igen, de når dem ikke til sokkeholderne *griner*
  Nørd & Lille Nørd rules - og når "man" bliver for gammel til det, kan man avancere til Discovery - der er den ældste 812 år) nået til, for nu er engelskkundskaberne stabile nok til hvad som helst ;-)

  Annamette - du må lave en happening, så I kan få Katrine tilbage :-) (Er det ikke også hende med Trolden i skoven & kagebageriet?)

  //Louise T.

  SvarSlet
  Svar
  1. for mig og mine børn var der ingen som Jeppe og Marie - de stoppede med at se programmet i protest i et halvt år fordi Jeppe og Marie var væk og den ældste siger stadig nogle gange at det var Jeppe og Marie der var de rigtige, jeg kan så kun konstatere at der nok kommer nogle nye "rigtige" igen, altså for lige de børn der starter med dem. DR har i hvert fald tilsyneladende været gode til at finde børneværter :-)

   Slet
 5. Nej Katrine har kun været med i Lille Nørd, og den happening synes jeg DR skulle stå for ;-) Men jeg bor lige ved siden af, så jeg kan da lave en form for protest ;-)

  SvarSlet
 6. Neeeeej...?! Herhjemme var det slemt nok, da det ikke længere var "Anders og Katrine" men i stedet "Kristian og Katrine"... Men slet ingen Katrine?! Ej, det er dælme for sørgeligt! Vi æææælsker osse Lille Nørd - især pga. Katrine:)

  SvarSlet
 7. Endnu mere trist, at Lille Nørd rent faktisk lukker!

  SvarSlet
 8. Det er jo det glade vanvid!!! Hvem starter protest-underskrifts-indsamlingen?
  Anders og Katrine er de bedste børneværter punktum.

  Kh mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Er rørende enig...!
   Ved ikke om det kan betegnes som en protest-underskriftindsamling, men der er i hvert fald nogle højst utilfredse forældre, der har lavet en Facebook-protestgruppe:
   http://www.facebook.com/groups/303272159739579/307457602654368/?notif_t=group_activity

   Vi vil have Katrine tilbage og lave børne-tv!

   Slet
 9. Jaaaaah, Katrine er bare den mest sindssygt u-kunstige børnetv-person der overhovedet kan findes!!!! Hvordan kan man være så naturlig og sprudlende og skide charmerende og sød og hamrende talentfuld på samme tid? Hun SKAL bare blive ved med at lave børnetv for de mindste!!!

  SvarSlet
 10. Jeg må indrømme, at jeg ikke er enig i vurderingerne af Katrine. Hun er bestemt engageret, men jeg synes hendes latter ofte virker påtaget som et konstant lydtæppe, som om at jo mere man griner, jo bedre synes børnene nok det er. De første lillenørd-værter var klasser bedre efter min mening.

  SvarSlet
 11. Katrine er hele vejen igennem naturlig Og har åndet for det program. Hun overtog efter Jeppe og Marie og hun har gjort det.rigtig godt. Jeg skrev til dr for at udtrykke min rasen over det og der har været en anden de kunne skille sig af.med u stedet - sofie. Hun er ganske forfærdelig.

  SvarSlet