mandag den 22. august 2011

Sporadisk blogning

Nogen der har opdaget, at jeg ikke har blogget siden I TORSDAGS? Kan jo ligeså godt være den første til at sige det. Jeg er som den kæreste vi allesammen har haft. Ham, der gerne vil være (bolle) venner, men uden commitment. 'Det er ikke dig, det er mig-typen.' Ham, der gerne vil være sikker på at du altid står og venter i kulissen, men han danser fandango. 'Vi ses lige pludselig-typen.'

Anyways. Sagen er den, at jeg har kigget utroligt længe på 'antal tegn' på det word-dokument, der indeholder min bog. Og jeg kan så meddele, at vi er indtrådt i terminalfasen. Den fase, hvor man begynder at regne dagene ud og, hvor det ser ud til at ingen kommer og skriver det hele færdigt og man bliver larmende klar over, at hvis man ikke når x antal tegn pr. dag, ja så er der bare xxxx antal tegn, dagen efter og dagene frem til deadline bliver kun færre.

Sådan lidt hyggepanik til at forsøde den kommende måned.

Med andre ord. Der vil være blogindlæg, de dage, hvor jeg muligvis har brug for at skrive bllgfrælijg mflulkjgrh. Ja I kan ikke forvente andet. Men hvis det er okay, at jeg mumler, så stikker jeg forbi, når jeg skal have have afløb.

Nåmn jeg skrider ud og får løbet boghornene af.

....egentligt også skidedumt at skrive sådan et indlæg. Men hellere det end, at jeg begynder at poste billede af sjove katte fra You Tube....hey, det var da egentligt en meget god idé. Sjove katte....hvorfor har jeg ikke tænkt på det noget før.

Okay, jeg ved ikke hvad der sker her den kommende måned. Muligvis ikke en skid. Muligvis slet ikke en skid.

3 kommentarer: