mandag den 22. august 2011

Forresten

Hør lige noget latterligt. Efter indlægget om chokoladen, som jeg ikke kan nævne navnet på for så aktiveres mit junkiecenter, så ville jeg i den gode ånd lave en give away til jer stakkels stakkels mennesker, der ikke kunne finde den choko nogensteder.

Mig op på tanken. Og købe seks plader. Hjem og ind i køleskabet med dem. Parat til foto næste dag og hvor ville I blive glade.

Gæt hvor de havnede?

Jeg sagde det jo. Jeg kan ikke styre det. Er uden for pædagogisk rækkevidde, når det gælder den satans Salmiakki.....oh no. Said the S word.

8 kommentarer:

 1. Ej for fanden da, det gjorde du ikke. altså den forsvandt også meget hurtig her, men for fanden de kan købes i føtex? Så jeg fandt ud af at den slet ikke var så svær at finde. Lidt nedtur. At det er så let. Og ved du hvad jeg fandt da jeg kom hjem igår? og så på mit skrivebord som det første? En meget meget tom Salmiakki! Det er fandeme en dårlig måde at komme hjem på.

  SvarSlet
 2. Er fandme glad for, at du åd lortet selv. Havde været svært at holde sig fra den give away.

  Pyh.

  SvarSlet
 3. Ja jeg ved jo du elsker give aways B. Men æd nogle plader af lakridsen, så er du garanteret kvalme og det skal der nok komme noget bitterhed ud af.
  Jeg har også kun tomme choko papirer liggende ud over det hele.

  SvarSlet
 4. Kunne du eventuelt bruge dem til give aways? Jeg mener, folk er sgu da vant til mindre.

  SvarSlet
 5. Måske nogen kan flette en fin taske af papiret ;-)

  SvarSlet
 6. Eller folde en sommerhat ?

  SvarSlet
 7. hm, jeg er i den heldige situation, at jeg simpelthen ikke bryder mig om Salmiakki chokolade! Efter dine blogindlæg måtte jeg jo lige prøve den, og nej.... det er ik' mig:-) synes ik lakrids og chokolade burde ha' noget med hinanden at gøre! Så er det sagt... så jeg har det meste af 100 gr. liggende her til fri afhentning:-)

  SvarSlet
 8. Jeg skulle også lige prøve den efter at have læst indlægget, og så den i Superbrugsen. Jeg synes det var temmeligt klamt og har også det meste af en 100g liggende. Hvorfor er det lige chokoladepakkernes størrelse bliver større og større?
  randi

  SvarSlet