mandag den 8. august 2011

Den gode tone

Sådan en skal jeg have opfundet herhjemme.

Jeg ville gerne kunne trykke på en form for klagefunktion, der gør, at hvis Thure for 14. gang har lagt sine underdrenge ved SIDEN af vasketøjskurven, så bliver han lam i den ene nosse.

Hvad? Siger I ikke det?

12 kommentarer:

 1. Oh, yeah!
  Jeg ville fandmer gerne have sådan en lammerknap, dims eller whatever med samme effekt!

  Ved nærmere eftertanke tror jeg faktisk nok, at jeg engang har set en reklame for noget erotisk legetøj med fjernbetjening, der kan noget i den retning. Køber det straks, tuner det og tester ;-)

  SvarSlet
 2. Så vil jeg håbe for dig, at I enten ikke skal have flere børn eller at hans anden nos(?) :) er mere end livlig!

  SvarSlet
 3. Jeg er mest bare begejstret over entalsbrugen af 'nosser', det er hermed ugens ord for mig.
  -Stine

  SvarSlet
 4. men har det overhovedet nogen effekt på ham? Udover at det ikke gør ondt hvis han kommer til at sætte sig på den eller nogen sparker ham lige der? Jeg har set man kan købe sådan nogle voodoo-dukker i Tiger, sådan én må da være mere effektiv og så gør voodoo-smerter jo ondt (det ved alle da), i modsætning til at være lam....så kan man jo ikke mærke noget...

  SvarSlet
 5. Ja det hjælper jo ikke at nægte ham sex for det gør du jo i forvejen ;-) Men kan du ikke bare sige at hvis han gør det ordenligt...så gør du det også ordentligt. noget for noget. og han starter.

  SvarSlet
 6. Jeg går også all in for en klagefunktion i hjemmet, bare den ikke rettes mod mig selv. Har nemlig både tendens til at hænge Bh på kontorstolen og smide strømperne ved siden af sengen. Måske skulle jeg have været mand!

  SvarSlet
 7. Hvad med at vi mænd/drenge blot smed alt vores beskidte vasketøj foran vaskemaskinen ?

  Ville det ikke være nemmere for jer...

  /Thomas

  SvarSlet
 8. Hvordan ved man at man er lam i den ene nos? Kan han bevæge den?

  SvarSlet
 9. Han må kraftedemig gerne smide sine underbenklæder hjemme hos mig!! Den frække fyr. Så er du også ude over det problem.

  B.

  SvarSlet
 10. Jeg funderer over, om det i princippet ikke er underordnet, om de ligger ved siden af vasketøjskurven eller kører rundt i vaskemaskinen i en uendelighed? :-))
  www.Skrivekrampen.com/Jette

  SvarSlet
 11. Har ikke problemerne med vasketøj ved siden af vasketøjskurven..
  Prale, prale, prale...

  SvarSlet
 12. Hold nu kæft kællinger....
  I laver sgu så meget andet lort der er pisseirriterende, men vi render ikke og bitcher over det hele tiden!! Få jer et liv.... eller en ny mand. Men så starter det selvfølgelig forfra, når i engang er kommer jer over forelskelsen og begynder at ville lave ham om.

  SvarSlet