tirsdag den 23. marts 2010

Barnets Bog (pffft)

Jeg får aldrig lavet den bog. Færdig. Punktum. Det var, hvad jeg tænkte, da Kasper blev født. Og da det har taget mig godt tre år at få strikket en babyplaid til Kasper, så er det bevis nok.

Men hey, tænkte de smarte forældre, med på noderne, total nice dér: vi laver sgu da bare en mail. Til Kasper. Så kan vi sende ham ting og sager og fortælle ham, hvad han siger og gør og sende ham billeder, som han engang kan få lov til at kigge i.

Så når han bliver ældre, vi ved ikke hvornår (mere tjekkede er vi ikke), så får han kodeordet, og så kan han læse alt om sig selv der.

Så det er hermed mit råd til dig der ikke er klippe-klistre-typen. Opret en mail.

11 kommentarer:

 1. Hvor er det en god ide. Jo mere af den slags, der fjerner fokus fra vores overambitiøse planer, og retter det tilbage til det væsentlige i livet - gode menneskelige relationer - jo bedre.

  SvarSlet
 2. Hehe - skide god idé. Tror du egentlig, at vores børn, vil synes, at mails er noller og gammeldags til den tid :-P? Håber, at Mindsten er blevet helt frisk igen. Man bliver så forfærdeligt angst, når de er så syge. Knus

  SvarSlet
 3. Det er da intet mindre end en genial ide!

  SvarSlet
 4. Kanon ide.

  Emilie har faktisk allerede en mail så det er jo bare at gå igang.

  SvarSlet
 5. Det var en god idé. Jeg kom bare til at tænke på at man vel er nødt til at åbne mailen, i ny og næ, ellers bliver den slettet gør den ikke?

  SvarSlet
 6. @ Louise; jeg tror helt sikkert at mails er super noller, men så kan han se et stykke fortid kan han.

  @ Sille: Jeg åbner den i ny og næ, da familien også har adgang, men ved faktisk ikke om den bliver lukket af google-typer. Det er en gmail.

  SvarSlet
 7. Jeg har oprettet en blog til ham, med begrænset adgang, og mulighed for flere forfattere. Så kan hele familien skrive til mine børn hvis de har noget på hjerte.

  SvarSlet
 8. Ohh yeaa, det er jo også electronista dag i dag :-) og det der er SÅ smart at det burde hældes på flasker. En boobcamp displin måske? Have a sweet one/ L

  SvarSlet
 9. Hvor er du hamrende smart! Den skal i idébogen til når det første barn melder sin ankomst...

  SvarSlet
 10. Vi har oprettet en blog til vores 3 årige - som kun er "in-house" lige nu. Den får han adgang til senere, måske konfirmationen, hvem ved?
  Men også en superide med mail...

  SvarSlet