tirsdag den 1. december 2009

Om søvn

Jeg æde min gamle bh på, at du har en helt særlig måde, at få dit barn til at sove på. Læs mere på iiamo-bloggen.

4 kommentarer:

 1. Oh yes - er også fan af brosten. Synes næsten at Willemoesgade skulle omdøbes til Christian d. I Gade (så må vi se om der kommer flere unger til og hvilken gade de vil sove i...).

  PS: hvis nu Thure havde været lidt frisk, havde han så ikke stillet op i et par JBS'er...så havde I begge fortjent en øl (og måske også os andre herude...).

  SvarSlet
 2. Hihihi... Jeg har en veninde, som har døbt sit 2. barn Frk. 20-minutter - uanset hvad og hvordan hun gør det, ja så bliver det aldrig til mere end 20 minutters lure i løbet af dagen. Så din Jeppe og Frk. 20-minutter er da ens :o)

  Hos os, ja så nægter Johannes simpelthen at sove i sin (klap)vogn. Han har aldrig sovet udenfor (det gør man ikke i Lux) og når vi er på tur, ja så skal man da ikke sove! Græs, brosten og andet underlag kan bare komme an. Øjnene bliver ikke lukket!

  SvarSlet
 3. har du koden på, hvordan man får barnet til at sove natten ud? uden at vågne en million milliard gange?

  SvarSlet
 4. Lotte: Jeg prøver at spørge Thure om de der JBS underdrenge. Jeg er sikker på at han stiller op. Det er vist bare mig... hehe.
  Viveka: Kan Johannes og Jeppe ikke flytte sammen, så de kan lege mens vi shopper? Hvis de alligevel ikke vil sove. Jeppe skal heller aldeles ikke sove i sin barnevogn. Og da SLET ikke udenfor. Gys er traume.
  Christina: Ja Christina det har jeg, hvor meget vil du give ? ;-)

  SvarSlet