mandag den 21. december 2009

Gu' kan jeg da så!


(Tryk play inden du læser videre)


JA, var svaret. Jeg kan da sagtens spille det tema, så Eddie Van Halen ryster i buksern. Jeg har vel ikke gået til klaver i 100 år hos Fru Ternvig i Vejle for ingenting.

Det er min overbos datter, som er indehaver af xylofonen, og de var ikke hjemme her til aften, så I må vente med videodokumentation. Men jeg
l o v e r, at I får det. Indtil da, så dyrk lige Eddie i en helt stram gulddragt med karakteristisk alvorlig 80'er mine. Større bliver det ikke.

Og til de velkendte toner, kan Mia og Eva gå hen over den røde løber og hente en bog hver.

Jeg trak vinderne på følgende måde:

Jeg læste navnene højt på alle dem, der havde svaret rigtigt, og bad Thure sige JA, hvis navnene matchede nogle, han engang i et andet hinsides liv, har været i kanen med.

Beklager, hvis nogle skulle blive stødt over konkurrencens udfald, men vi mødre har jo ikke andet fis end det vi selv laver, when we feel the need for speed. Vel?

Tillykke til Mia og Eva. Send mig en mail med jeres adresser til annamette.fuhrmann@gmail.com

Hvis du blev grebet af stemningen:

7 kommentarer:

 1. Hahahahaha, så er jeg på en måde ret glad på Thures vegne over, at jeg ikke vandt, da det højst sandsynligt ville have været en gammel tør kiks af en husgerningslærer eller lign. I hvert fald en på 70+. Mindst.

  Tillykke til de heldige vinder og tak for ekstralink. De gjorde lige det sidste:)

  SvarSlet
 2. Hurraaaa, hvor er jeg heldig! Kan berolige dig med at det ikke er mig han har været i kanen med :)

  SvarSlet
 3. Hahahahaha...var det heldigt at der "kun" var 2 bøger - eller??!!
  Det er fan** humor! I klasse!

  Og tak for alle citater. Nogle af dem er så dårlige så det er rigtig sjovt (eller også er jeg bare monster-mor-overtræt).

  SvarSlet
 4. Jubii! Jeg er en vinder!
  Se mig SKRIDE hen ad den røde løber for at indkassere min præmie som en velfortjent kompensation for et virkeligt dårligt one night stand engang i 90'erne (just kidding!)

  SvarSlet
 5. hahahaha - tillykke til vinderne. Det føles nu slet ikke så tosset ikke at ha' vundet på den præmis, som jeg dog (for grinets skyld) gerne vil copy paste til næste konkurrence hos mig ;o)

  SvarSlet
 6. Altså nu er jeg ikke interesseret i at vinde - i og med at det er min egen bog - men jeg må nødvendigvis protesere mod denne slags udvælgelseskriterier, for der er ALDRIG nogen der har knaldet med en 'Maren' ...

  SvarSlet
 7. Glædelig jul og god fødselsdag :-)

  SvarSlet