onsdag den 6. marts 2013

Med bukserne nede

I går var jeg ude for at finde en kjole til det obligatoriske pressebilledetagning til Klubben. Altså radioen.

Og så slog det mig: jeg er da ikke den eneste, der prøver kjoler med bukserne nede om knæene vel? MED sko og støvler.
Måske er det en mor-ting, at man konstant sparer tid hvor man kan - også selvom der ingen unger er med?22 kommentarer:

 1. Jo det tror jeg måske du er, men bare roligt, du ser jo knald godt ud alligevel :-)

  SvarSlet
 2. Det er du ikke. Det gør jeg også. ;-)

  SvarSlet
 3. Et afsæt for en ny trend,måske?! Det skal jo starte et sted. Hvordan er det ellers kommet på mode, at mænd har bukserne hængende nede om rø...

  SvarSlet
  Svar
  1. God idé. Jeg er sikker på at især mændene vil sætte pris på det. ;)

   Slet
 4. Du er bestemt ikke den eneste... Jeg gider sgu ikke at tage sko og bukser af for at prøve en kjole på :) I hvert fald ikke i første omgang, hvis det viser sig at kjolen er en seriøs contender og jeg lige skal se hvordan stængerne ser ud i den (med høje hæle eller dovenfinten; når man står på tæer), så ofrer jeg mig og tager benklæderne af.

  Og btw, så er jeg 27 år og har ingen børn, så det er ikke et mor-fænomen... :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha, en seriøs contender...hvor fedt er det udtryk lige ;) Men ja, hvis den er en keeper, så må man noglegange af med skoene. Det gad jeg bare ikke i går og den røg med hjem alligevel. ;)

   Slet
 5. Jeg gør det altid! Det er da så besværligt at skulle tage både sko og bukser/støvler af, hvis det nu viser sig, at kjolen bare slet ikke er et hit. Som KarenØA smider jeg dem også først, hvis jeg beslutter mig for, at kjolen måske skal med hjem :)

  SvarSlet
 6. Hvor er det genialt. Tak for tippet, and btw - lytter dagligt til klubben og er spændt på dig!

  SvarSlet
  Svar
  1. Really? Orv det er jeg glad for at høre. At du lytter. Lyt endelig med om en måneds tid. Ish.

   Slet
 7. Oh la la - hvor ser du lækker ud. ALLE fornuftige mennesker prøver da tøj på den måde! Ellers er jeg ekspert i flg. måde at shoppe på: "Uh, denne kjole er pæn og klæder mig godt. Jeg køber den s'gu da i de tre farver den findes i - så slipper jeg for at tænke mere på tøj i den næste tid ..."

  SvarSlet
  Svar
  1. Point taken Knirke, jeg skulle egentligt bare ha købt tre.

   Slet
 8. Hold KÆFT det er en god idé - ahmen seriøst, jeg havde ikke engang overvejet det! Gider af samme grund stort set aldrig prøve kjoler, fordi jeg ikke orker smide al tøjet...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er glad for din begejstring, dit liv bliver nu SÅ meget nemmere ;)

   Slet
 9. Nøj, hvor er du smækker lækker i den kjole, bukser om anklerne eller ej! Og så ser du altså ud til at have tabt dig pænt meget, siden jeg så dig til et foredrag i Aalborg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja siden da er der røget 15 kg. Og de er IKKE forsvundet af sig selv, skulle jeg hilse at sige. Kål og knofedt og løbeture og vægttræning gjorde det for mig. Men jeg er så ikke færdig endnu. Bah!

   Slet
 10. Jeg har prøvet (og købt!) en nederdel, som jeg kun havde prøvet udenpå et par bukser, der var jeg sgu for doven til overhovedet at tage bukserne af. Og jeg er heller ikke mor.

  Jeg endte så til gengæld med at bytte den, fordi min numse så for stor ud i den. Inde i prøverummet havde jeg vurderet, at den store numse skyldtes bukserne indenunder, men det var desværre ikke tilfældet.

  SvarSlet
 11. Nogle gange ryger bukser og støvler af, men det er altså undtagelsen frem for reglen. Og jeg starter altid med bare at trække bukserne ned om anklerne, for det er bare nemmere.
  Og nej, det er ikke en mor-ting. Nærmere en doven-ting ;-)

  SvarSlet
 12. Fan'me smart! Af hjertet tak for tippet.

  Looking gooood, btw. Både kjole og indhold :-)

  SvarSlet
 13. Hvor er kjolen fra?
  Jeg er helt vildt forelsket i den, med eller uden bukser!

  SvarSlet
 14. wow du ser fantastisk ud! Hvor er kjolen fra?

  SvarSlet
 15. Kjolen er fra Magasin. Et meget billigt mærke, der hedder Warehouse. 399 kostede den. Man skal lige lede lidt igennem de mange stykker tøj, men jeg syntes der var noget ok imellem.

  SvarSlet