tirsdag den 19. marts 2013

Første dag på jobbet


I går var min første arbejdsdag i Klubben. I ved en dag med adgangskort, rundvisning i huset og her står kaffeautomaten. Her er din nye computer og hende der har slikskålene stående hedder Nina. Jørn er ham man ringer til, hvis man er fucked på teknikken, hvilket jeg noterede mig som en mulig ny tatoovering. Altså Jørns nummer.

Så var der den obligatoriske morgenmad med franskbrød og marmelade og hvor jeg helt sikkert fik fortalt for meget. Kan ikke altid styre fri taletid i en ny flok. Kender I ikke det? At man lige inden man bliver bedt om at præsentere sig, sidder og tænker så meget over, at man ikke må komme til at sige at man er seriemorder eller bare fucking hader folk der går med perlekæder, så man egentligt glemmer at fortælle noget der KUNNE være relevant at vide i en arbejdssammenhæng. I mit tilfælde om jeg overhovedet har lavet radio før.

E-n-d-e-l-i-g bag en mikrofon igen

Min første arbejdsdag var også sådan en dag, hvor vi, altså os fra Klubben, skulle ud og køre gocart med nogle kunder. Det er åbenbart noget man gør derovre på Fyn (!!), men det skræmte mig ikke, for jeg synes selv jeg kører ret godt bil, og jeg fik klart overtippet mig selv. Menmen, første heat var en direkte kopi af tegneserien om Haren og Skildpadden, som skal løbe om kap. Jeg så røven af alle tre gocarts og så trillede jeg ellers af sted, som om jeg var på søndagstur. Hej mormor. Ville gerne have været den slags mor som kommer hjem til drengene og flasher en medalje og bare er mega cool.

Mine nye søde kolleger og chefen i midten. I øvrigt kan jeg sige, at vi vandt. Klubben neglede medaljer. 1-2-3 plads...og så mig som den ABsolut langsomste. Af alle. 

Well-well, hvad man ikke har i kørsel må man have i attitude. Ja, jeg ved sguda heller ikke hvorfor jeg i en alder af 39 skal stå som en autonom idiot, men det føltes rigtigt på tidspunktet. 

Ting jeg fik sagt til min chef, som jeg med fordel kunne have ventet med til dag to:
”Jeg synes da du har en meget god røv i de jeans, den skal du være glad for?” (But why Annamette?)
3 kommentarer:

 1. Gud, hvor jeg elsker dig! Pøj pøj med det hele - lovende start, synes jeg!
  Knus
  PS. Troede først, den tatoo, du overvejede, skulle være "fucked på teknikken", og den synes jeg da også godt, man kunne overveje

  SvarSlet
 2. Back on track? Fedt indlæg! - Og attitude...

  SvarSlet
 3. Tillykke med det. Og der er aldrig nogen, uanset hvor stramtandet man måtte være, der har været kede af et røvkompliment.

  SvarSlet