tirsdag den 5. marts 2013

Man ved man er drengemor når.....

Man flår sin Tlf op af tasken, fordi man holder SÅ tæt på en ÆGTE brandbil!!4 kommentarer:

 1. Nemlig :-)

  Jeg har også filmet brandbiler med min telefon, da de engang efter en (heldigvis) falsk brandalarm, lagde vejen forbi min arbejdsplads.

  Min ældste søn (4 år) er overbevist om at jeg arbejder verdens sejeste sted. Ikke alene kommer der brandbiler forbi, vi spiser også chokolader (han fik et stykke af en kollega, engang han var på kort besøg). Julemanden bor der også. Ham har han nemlig selv mødt til juletræsfest.

  En dejlig solskinsdag til alle :-)

  SvarSlet
 2. Altså ikke for at tisse på dit indlæg eller noget, men vi er gånnåk også rigtig mange pigemødre, der kender til brandbilsbegejstring ...

  SvarSlet
 3. Tjek til brandbiler, gravemaskiner, traktorer. Har taget mig selv i adskillige gange med totalt begejstring i stemmen at råbe op; se en brandbil, uden at have drengebarnet med mig :-)

  SvarSlet
 4. kunne klart være sket her også... Gravkøer er også et hit her... Faren, der er folkeskolelærer, har meget svært ved at forklare den knap tre-årige, at han desværre ikke har hjelm på, når han er på arbejde. Hvad er en mand uden en hjelm og hvorfor gå på arbejde hvis man ikke kan få lov at have en på?

  SvarSlet