søndag den 15. juli 2012

Den du elsker

I forbindelse med min bogreception, havde jeg bedt mine rare gæster om at svare på nogle spørgsmål.
Spørgsmålene var: Nævn tre ting du elsker din partner for og Nævn tre ting, du har lært at leve med. De svarede anonymt. Ellers kunne vi jo allesammen pege fingre af "Henning" og råbe-grine: "HAHAHAHAHAHA, det er dig der tygger yogurten, dét kan vi sgu forstå man kan blive skilt af efter 25 år." Ikke at det par er blevet skilt, men I ved.

Lige nu runder vi uge 29, og det er for nogen deres anden ferieuge, for andre den første, for nogen den sidste uge. I alle tilfælde af en ferie kan vi komme hinanden ved 24 timer i døgnet og der er god tid til at fundere lidt over hvem det er du er sammen med.

De svar jeg fik fra mine gæster, var så fine, at jeg vil poste dem her på bloggen, for der er sgu da så meget kærlighed i dem. Også selvom de bare handler om at tygge yogurten. Eller lange toiletbesøg.

Her er den første:


Nævn 3 ting, du ELSKER din partner for

At han altid synes, jeg er smuk, uanset hvordan jeg ser ud...

At han altid synes, jeg er 'dygtig'.

At han ikke har noget imod, at vi på mange måder har ombyttede kønsroller herhjemme :)


Nævn 3 ting, du har ... hvad skal vi sige ... lært at leve med

Meeeeget lange toiletbesøg.

Låger og skabe der aldrig bliver lukket.

At vi bare tænker meget forskelligt som kvinder og mænd.

3 kommentarer:

 1. Jeg har lige startet på din bog - og vil bare allerede sige tak. Godt nok er jeg kun på side nogle af 40, men jeg føler mig allerede meget mere almindelig. Det skal lige siges, at jeg endnu ikke har børn, men har tænkt, at det skulle jeg måske ikke have, fordi jeg sikkert ville blive præcis som du allerede beskriver, og sådan var der bestemt ikke andre der var - men det er der jo. Samtidig tænkte jeg, at vi måske havde mødt hinanden for sent, men I var jo heller ikke 22, da I mødte hinanden. Måske brikker alligevel på et tidspunkt falder i hak i mit liv. Tak for skøn læsning!

  SvarSlet
 2. Kære Ninasbibliotek. Det gør mig glad. Du er slet slet ikke alene. Overhovedet og jeg er glad for at du måske har vendt tankerne lidt. Jeg var 31, da jeg blev kærester med Thure og 33 da jeg fik Kasper, så nej helt ung var jeg ikke. Alder er sgu ligegyldigt. Fortsat god læser. ;-)

  SvarSlet
 3. Hej, jeg hedder "Inger Pedersen" Jeg er fra Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oscar. Ting begyndte at blive grimt, og vi havde kampe og argumenter næsten hver gang på grund af min manglende evne til at føde ham et barn. Min mand pludselig begyndte at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. Han begyndte at have anliggender med andre kvinder uden for at overveje, hvordan jeg vil have det.

  Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Oscar var min bedste ven, min soulmate, min Superhelt og min hjerteslag, men han ser ikke længere noget godt i mig. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

  Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været tilhænger af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han holdt specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede han til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie. Den gode nyhed er Oscar, og jeg er nu tilbage sammen og lever lykkeligt, og vi er blevet velsignet med tre børn, to drenge og en dejlig pige efter 9 år med barnløshed. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

  Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer overalt i verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hurtig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans e-mail: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818

  SvarSlet