mandag den 26. september 2011

Noget om patter

For lang tid siden skrev jeg om nogle patter jeg havde set på nogle kinesiske damer. Jeg syntes, og synes stadig, de er ret så hippe. Og ligesom med den pink dragt, så var jeg dum nok til at love, at hvis der fandtes et venligt menneske, som kunne fikse sådan et par til mig, så ville jeg tage dem på i Fields. Nej, jeg ved heller ikke hvorfor.

Jeg havde glemt alt om de patter indtil Lotte en dag skriver til mig, at nu var de færdige. Whuuuut? Lotte har et rigtigt arbejde. Endda noget pengevæsen, så vi er ikke ude i noget overførselsindkomst og masser af fritid. Men alligevel har hun siddet og syet og syet og sirligt vurderet, hvor store de skulle være og hvor meget de skulle hænge.

Sådan er der så meget. Og jeg havde igen glemt alt om patterne, og en dag, da jeg render rundt og ligner en idiot, troppede Lotte op hjemme hos mig og overraskede mig med blomster, patter og en flaske Asti.

Og der er da i hvert fald ingen, der skal klantre mig for, at jeg gemmer de pæne billeder til bloggen, for på det her ser jeg decideret......whatever, bestem selv. Men det er sguda også totalt mærkeligt. At få patter af en fremmede dame. Som KYSSER mig.

Herligt. Nu kan jeg både løbe i patter og pink dragt. 

Hvad bliver det næste? Nogle idéer til, hvorledes jeg kan bevæge mig ud i idioti? 13 kommentarer:

 1. Hvor er det fantastisk! Seje Lotte

  SvarSlet
 2. Af alle de ting du har budt mig, så byder du mig fandeme lesbisk sex....Det er fandeme i orden Annamette! ;-) At det så er en anden kvinde, jamen det må jeg jo så bare lære at leve med. Jeg tror at det går. Måske.

  SvarSlet
 3. Jeg skal straks høre Lotte om hun kommer forbi Ålborg med kys. Og lebbesex. Og måske kan vi få sat dem i produktion. Skal vi ikke det? Jo Lotte det skal vi.

  SvarSlet
 4. I produktion?! Argh...øhm...ved ikke om Ulf Pilgaard har flere aflagte patter fra Cirkusrevyen, som han ikke skal bruge mere. Måske. Men ellers er det jo "bare" et par poser fuglefrø og noget lyserødt stof...go...

  I'm not quitting my daytime job...

  Og selvfølgelig fejrer man nye patter med blomster og Asti. Spørg Linse...hun har vel prøvet at få nye en 5-6 gange...

  SvarSlet
 5. Det er så smukt AM! Jeg glæder mig usigeligt til reportagen fra Fields.

  SvarSlet
 6. Du kan også tage dem på til Illums cafe (http://www.bt.dk/danmark/illum-cafe-forbyder-ammende-kvinder) og så fake-amme et barn.
  -Stine

  SvarSlet
 7. Åh ja tag in på cafeen i Illum pleeeease! Og så lige en fyldestgørende reportage bagefter ik' ;)

  SvarSlet
 8. Jeg ville ønske der var flere diy-patter. Så kunne vi være en hel flok der gik ind og sympati-flashede i Illum.

  SvarSlet
 9. japanske damer, ikke kinesiske. racist.

  SvarSlet
 10. "Lotte har et rigtigt arbejde. Endda noget pengevæsen, så vi er ikke ude i noget overførselsindkomst og masser af fritid", - Det var dog en arrogant sætning! Føj!

  SvarSlet
 11. Anonym 11.04: Føj??!?! Lad dog være med at tale til Fuhrmann som om hun var en lille tæppetisser af en lortehund.

  Førtidspensionister har sgu da mere fritid end os andre.Det er fakta! Der ville være tid til at hækle patter til hele Blogstilstanden, hvis de var lavet af en førtidspensionist. For hvad helvede skal sådan en ellers lave?

  Undskyld, Fuhrmann. Jeg plejer at holde kæft på andres blogs.

  B.

  SvarSlet