torsdag den 22. september 2011

Hvor fanden er du henne?

Ja. Hvor er jeg? Jeg har sguda travlt med at løbe rundt om Amager, fordi I FREAKING BLIVER VED MED AT SENDE MIG CHOKOLADE......STOP SÅ! Jeg bliver jo aldrig tynd vel. Udråbstegn. Er jo fandme nødt til at spise det, når det ligefrem bliver proppet ind i min postkasse. Dummere er jeg da heller ikke.

Se nu bare her: 


Det er fra min overbo, som er Japaner, og som helt sikkert synes det Salmiakki er det klammeste hun nogensinde ever har hørt om. Jeg har aldrig vekslet et eneste ord med hende, om noget som helst chokolade. Alligevel. Formår jeg at manifestere, at få et japansk kvindemenneske til, ikke bare at købe chokoladen, men også finde den. Ja, jeg aner da ikke hvor, for min pusher ligger ude på Kongelundsvej, og dér kommer hun ikke. Det ved jeg.

Hvad siger du? Nej, for fanden. Det har aldrig skulle handle om chokolade. Men siden det kom ind i mit liv er der sket mærkelige ting.

Jeg har også været syg. Rimeligt kedeligt at skrive om, så skal vi ikke bare lade den ligge?

Nå. Men. Sagen er den at jeg har købt mig noget tid hos en rar dame, så nu har jeg tid til at diske op med en fælleskrammer og sige at jeg er tilbage nu.

Hvad? Har I ikke ventet? Gu har I da så.

Og fordi jeg fægter i blinde, og ikke har nogen som helst rød tråd, så skal der lyde et hurra fra mig over at Rød Blok vandt og vi nu ser en kvindelig statsminister vandre rundt i Danmark. Gæt selv hvor lang tid der går, før vi kan købe bogen: Statsminister på høje Helle (hæle). Det er et ordspil ik. Skidesmart. Det er bare sådan jeg kan.
Jeg kan ikke vente med at se hvad der sker på Cirkus Borgen, og jeg håber sådan, at Villy S. bliver udenrigsminister, så vi kan få godt gang i nogle taler på engelsk.

Have a very good evening. And do NOT try and put some candy in my postbox.

9 kommentarer:

 1. Helt åndeløst har vi ventet.

  SvarSlet
 2. Det er altså svært at holde vejret så længe, velkommen tilbage!!
  :O)

  SvarSlet
 3. Dejligt, intet mere end dejligt.

  Jeg har ikke fået Salmiakki i over en uge nu.

  Til gengæld har jeg trænet røven ud i bukserne.

  Velkommen tilbage.

  SvarSlet
 4. Det er jeg glad for du skriver
  Jeg stod tidligere i føtex på vesterbrogade overfor er bjerg af selvsamme chokolade til spotpris. Købte 2 og overvejede at sende en til dig, men så tog jeg en for holdet og åd det selv
  Selv tak
  Marianne

  SvarSlet
 5. Oh, if one could only be an English-Villy-style speaking Salmiakki pusher in ones next life. Then one could hardly ask for more. Could one?

  SvarSlet
 6. Sød overbo du har! Men har du stadig ikke fået smagt guldbarren?? - håber det er lykkedes for dig. Hvis ikke, bliver jeg nødt til snart at gøre alvor af at sende dig en plade helt herovre fra det mørke jylland!

  SvarSlet
 7. Godt at I andre også er ude på et sidespor. Jeg HAR smagt Guldbarren, og den var lidt for god. Men ikke helt salt nok synes jeg. Et miks af den klamme Salmiakki og så Guldbarren og noget Morten Heiberg, så ville den være hjemme. Jeg må lave et test.

  SvarSlet
 8. Det sagde hun også i går... altså det med candy in my postbox.
  -Stine

  SvarSlet