tirsdag den 25. januar 2011

Vild med dans

Nu var det sådan at jeg skulle gøre noget ikke? Så på det helt lavpraktiske plan er det sådan at jeg kom til at melde mig til dans aka dansemotion. Og ved I hvad? Det holder 100. Allerførst fordi man skal have en BMI over 25, inden man starter. My kind of place. Jeg var der i går for første gang, sammen med andre typer ved navn Ruth, Inger og Kirsten. Så kan I selv gætte hvor mange årgang 1973 der var. Én. Moi.

Jeg har intet imod at være hende den ikke-helt-så-tynde nede i Fitnesscentret men jeg ville finde et sted, hvor man finder noget livsglæde i ret så store mængder, og de her damer, jamen de kommer for at danse, ikke for at se smarte ud. Og de griner så det runger, mens de ryster deres røv.

Og vi rystede. Og hoppede. Og vrikkede. Og et-chaché'ede i over en time til bongo-bongo musik og Madonna. Og jeg er øm i dag, så min krop fik een på goddagen.

Det er ikke super-cadio-pulsen-pumper-til-man-bliver-lilla-i-hovedet-dans, men det er skideskægt. Og se nu her, de har humor i gulvet. Hvem skulle have troet det?Fik man ikke nok af grine af under dansetimen, kan man altid grine af det helt absurde i at der ligger en fletkurv fuld af knogler:


Eller denne bog:


Jeg er vild med dans.

13 kommentarer:

 1. Er total motorik-rytme-forstyrret, men det der - det lyder fedt! Sådan vil jeg også gerne danse! Må snuse efter mit eget danse-humor-slange-knogle-sted!

  SvarSlet
 2. Allerede der Ane, fangede du mig. Hvem har ikke lyst til at danse på danse-humor-slange-knogle-skolen. Det har jeg da.

  SvarSlet
 3. HAR faktisk bogen derhjemme.... altså ikke mig personligt, men gav min mand den i gave engang.

  Man er vel mere vild med anakondaer end regnorme?;)

  SvarSlet
 4. For real Helle?? Har du så fået en anakonda derhjemme om man må spørge?

  SvarSlet
 5. Hmm...nu er det ikke sådan at "dansemotion" dækker over "zumba" vel?!?!? Det gør du bare ikke imod os...altså hopper med på zumba-balle-rytme. Så heller begynde at løbe igen.

  Det der tape "Det er for vildt", det kan du købe i Tiger. De har det også i min søns vuggestue...

  SvarSlet
 6. Hvor er det henne? Det lyder som noget der kunne fange mig, og man har vel ret til noget sjov motion, når nu man har lovet også at begynde at træne til en halvmarathon til august (hvilket i sig selv er åndsvagt, når man er overvægtig, ikke løber i forvejen og egentlig også hader at løbe).

  SvarSlet
 7. Lyder satma fedt, dér! Tillykke; bare det var mig der turde det....

  /Lene K

  SvarSlet
 8. Lotte B: Det er IKKE zumba, men det ville ikke gøre noget, helt dansehellig er jeg, men kan faktisk godt li zumba. Gud nej, hvad er det jeg er ved at afsløre om mig selv?
  Iben: Hahahahahaah, vi er vist i samme motionsbåd, det er på Gotvedskolen..I said it out loud..men alle hold er vist booket nu og ps. det ser ikke særlig sexet ud på hjemmesiden. Er det dig Iben, min gamle X&Y yndling?
  Lene K. Hvorfor tør du ikke det?

  SvarSlet
 9. Hold da op det lyder fedt! God fornøjelse :)

  SvarSlet
 10. Tjooeeeeh.... for det meste kommer anakondaen frem om lørdagen, men det svinger lidt... og jeg har ikke lige haft målebåndet fremme.

  I bogen står der som indledning at den burde hedde bækkenbundsøvelser for mænd, men så ville den nok ikke sælge meget.

  SvarSlet
 11. Jep, det er mig. Gift, med barn og tykkere end nogensinde - sådan kan det gå, når man nyder livet på Amager...

  SvarSlet
 12. Helleq: HAHAHAHAHA, sikke nogle topdollar lørdage du har.

  Iben: Ditto, er du med på en vægtbooster?

  SvarSlet
 13. Hvis det er en booster i nedadgående retning er jeg med - med mindre det er noget Thure finder på med at man skal løbe fire dage i træk med en mand på nakken og en cykel i rygsækken på tværs af indlandsisen:-)

  SvarSlet