lørdag den 8. januar 2011

The Goddess

Mit billede kunne ikke være mere aktuelt. Så lad mig lige poste det een gang til for Prins Henrik.


Nu har hun jo endeligt født. Den kære Mawi. Tvillinger. Spontant forløbende. Naturligvis. Og en af begge køn. Naturligvis. Går heller ikke udfra at hun flækkede nogle af de royale flapper. Naturligvis ikke.

Ingen whatsoever vand i kroppen, lignede en, der var gravid med ét barn i 6. måned, da hun var i 9. måned med to. Tripper rundt i høje hæle indtil dagen før fødslen. Altid perfekt hud, perfekt farvestemt tøj, sko, tasker, pilleæsker på hovedet og i forvejen to børn viklet ind i Bon Point og Angulus Tex.

På forsiden af tysk Vogue mellem flyttekasser i en guldrobe og højt hår, på den kærlige nærværende mor-måde: 'Åh jeg står bare lige her og pakker lidt ud, mens ungerne leger..'

Excuse me. Er den kvinde da så røvirriterende, at man håber hun får en hæmoride så stor som Amalienborg?

Det værste er, at hun med garanti er skidesød. Og rummelig. Og serverer god kaffe til mødregrupperne.

Jeg er nødt til at hade hende.

.......okay, så ik'alligevel. Fordi hun virker så helt igennem god. Og sød. Sagde jeg sød?19 kommentarer:

 1. Hahaha...er det så hader i ""???
  Tror fan** også at det er en lækker latte med sådan et hjerte i skummet at hendes barista (selvf har hun sådan én) laver til mødregruppen...

  PS: burde man ikke også få lavet en "Hej...jeg hader sne..."

  PPS: efter din dans omkring konepasning.dk, så tjek lige victoriamilan.dk ud...det er fan** så man kan få sig en affære...Hvor ender vi henne?

  SvarSlet
 2. Det er jo utrolig nemt at se så godt ud når man har 1000 folk til at støvsuge, købe ind, lave mad, vaske tøj osv. osv.
  Hun ligger helt sikkert i sine joggingbukser hver eftermiddag og ser beverly...

  SvarSlet
 3. Nødt til. Med t. Nød er noget man er i eller æder.

  SvarSlet
 4. Er det dig der flueknepper mine indlæg Thure ;-) Ellers er det ok? Tak for retteren.

  SvarSlet
 5. Rønnebærene er nok sure, hva!

  SvarSlet
 6. Uh jeg er sa traet af de "kongelige"..... Og ejendomsmaeglere fra Australien.... Og tysk Vouge! SKRID!

  SvarSlet
 7. Kongelige flapper??!!! Tak for billedet på nethinden her lige inden sengetid. Jeg spammer din blog de næste 2 år hvis det gir onde drømme Fuhrmann!! :-)
  - og jeg er bare helt igennem røvmisundelig på damen. Vil osse ha tvillinger. Vil vil vil vil!!!

  SvarSlet
 8. Annamette...du er bare shit cool!!! Thumbs up :o)

  SvarSlet
 9. Tror faktisk at selv hendes hæmoride er pænere end mit ansigt på en god dag.
  Sooooo unfair!

  SvarSlet
 10. Jeg undrer mig mest over at du læser tysk Vogue på nettet ... ;)

  Men by the way - jeg satser klart på at være lige så lækker, når jeg er i 9. måned (med kun én fidus i maven). Er det egentlig for meget at forlange?

  SvarSlet
 11. Hun er vel et ideal på mange måder, noget at stræbe efter, then again så er hun jo arbejdsløs, hjemmegående og på overførselsindkomst.

  SvarSlet
 12. Skønt indlæg, og skøn blog! Er lige faldet over dig og allerde fast læser og fan:)

  SvarSlet
 13. Ok Annamette - du reddede det sure opstød på stregen med det lækre link og de pæne ord til sidst. For ellers lød det bare som mega misundelse. For jeg tror faktisk også de er søde. Alle sammen. De kan jo ikke gøre for det. Ikke alle kongelige kan være Prins Ingolf...

  SvarSlet
 14. Kathrine: Selvfølgelig er jeg misundelig ;-) Det lægger jeg ikke skjul på. Jeg er ikke så politisk, at jeg hader, at hun bor på et slot, har folk til at passe osv osv osv osv, men folk med et godt BMI må man altid godt hade lidt ;-)
  Maja: Du poster bare et billede. Please do. ps. Det er dansk ELLE der har været så flinke at skrive om det.

  SvarSlet
 15. Har fra pålidelig kilde at det er Det Gode Skib, der kører med klatten på Amalienborg / Fredensborg. Frede derimod er ganske rar helt igennem og vil så geren gøre lille-mor glad. Hvis bare han dog vidste, hvad der skulle til.
  Måske er de slet ikke så langt fra gennemsnits parforholdet, som vi tror. Tjenestefolk, bsbysittere og stylister eller ej.

  SvarSlet
 16. Politiken skrev (så bagklogsk) i går, at Mawi er det bedste eksempel på, at det altid kan betale sig at gå på pub i Sydney. Også når man er kongelig.

  SvarSlet
 17. Jeg er så meget med dig der. Min personlige kæphest er dog de mennesker der var stimlet sammen foran Amalienborg for at sende gode ønsker og hvor flere udtalte at kronprinseparret bare klarede forældregerningen helt fantastisk . Jeg mener, hvor fanden ved de det fra? Jeg kan også godt få mine unger til at stå på en balkon og vinke -men det siger jo ikke rigtigt særligt meget om mig som mor. Men jeg har nok også generelt et lille issue med folk der 'kender' folk, fordi de har læst om dem i Billedbladet. Har en svigermor der i hendes eget hoved dagligt snakker med Margrethe!
  Ups, det blev lige en lang kommentar - du ramte vist et øm punkt -eller prikkede hul på noget. Ak ja J

  SvarSlet
 18. Jeg er royalist... ny her!- faldet over dit kaos indlæg om at have to børn-tror nok jeppe og Kasper skal få væsentlig mere glæde af samværet med hinanden hen ad vejeb end bin laden og obama nogensinde får :D
  jeg er helt enig i at nogle gange optræder de kongelig som værende FOR perfekte.
  tror helt sikkert Mary er SÅ morgengrim.
  tak for et godt indlæg.
  knus

  SvarSlet