onsdag den 26. januar 2011

Nemesis right back at you

For ligesom at fejre mit gode humør i går aftes gik jeg ikke i seng før midnat. Det skulle vise sig at være den dummeste beslutning nord for Amager, da Jeppe gik i hoste, klynke, pludre mode.

Så nu sidder jeg her med øjne så små som knappenåle af to timers afbrudt søvn. Jeppe har til gengæld lige malet sin bolle grøn med en tusch og synes åbenbart, at grøn er det nye pålæg.

Herligt.

5 kommentarer:

 1. Nu har jeg bedt - i forgårs faktisk - ham Chris MAC, om søvn-kongetips til folk, der har børn, der maler boller grønne midt om natten. Han sover sikkert, siden svaret ikke er kommet endnu.

  SvarSlet
 2. Hahaha, hvor er de stærkt Annette. Glæder mig fandme til at høre hvad han siger. Var nær ved at skrive til ham om vi skulle prøve at bytte liv for en uge.

  SvarSlet
 3. Hold kæft noget penis!

  Kan vi ikke sende ham og Anemone ned ad åen i en sivbåd sammen. Hun går ALDRIG i seng. Som i ALDRIG. Som i mor er ved at gå ud af sit gode skind.

  SvarSlet
 4. Penis. Det er ikke ordet. Men hvad fanden sker for Anemone? Og meditere, what! Jeg synes du skal bedøve hende. På en måde. Uskadeligt selvfølgelig, men man kunne jo komme til at spilde et par dråber ned i frikadelle farsen.

  SvarSlet
 5. M&A...jeg tror, der er sket noget med CM. I fredags var han ret realistisk (og dybt sarkastisk både i forhold til sig selv og til USA...bl.a. THE SECRET). Han sagde ikke, at noget var let. Heller ikke det med søvnen. Pointen var bare, at antioxidanter, sex, sport og cremer er lige meget, hvis den søvn mangler. Han vil ha' os til at droppe tv (AM - din ven Ole ser heller ikke TV). Men nix. The Good Wife, X-factor og andet guf ville ikke være det samme uden mig.

  SvarSlet