onsdag den 12. januar 2011

Hverdag

Bruce Springsteen har engang sagt, at det der med inspiration nogle gange er det mest kedelige på denne jordklode. Rigtigt mange tror han sidder dybt begravet i sit studie, eller i et trendy hjørne af kunstnerkredsen med sin guitar og jammer derudaf og skriver den ene sang efter den anden.

Det gør han ikke. Han glor for det meste ud i luften og synes rigtigt tit at det er røvsygt at skulle sidde der og blive så skide inspireret. Man venter og venter og venter og synes man burde kunne komme op med noget helt særligt.

Sådan har jeg det også i dag.

Til gengæld er der mange ting jeg kunne gå i gang med for at få tankerne i en anden retning. Jeg har en to-do liste så lang som Kong Volmers røv, men den gider jeg ligesom heller ikke gå i gang med. Jeg skal også tabe mig i år. Ned på min oprindelige vægt fra før jeg fik unger, så jeg burde gå en tur. Cykle en tur. Gider jeg heller ikke.

Måske det er tid til at ringe til en ven og drikke en kop kaffe over tlf.

6 kommentarer:

 1. Hvis du virkeligt keder dig så kig lige på det her, det synes jeg er sindssygt inspirerende men altså helt uden jeg ved hvad jeg skal med det:

  http://mettemitchell.blogspot.com/2010/12/sonic-sculptures-cymatics.html

  Mx

  SvarSlet
 2. Mette: hurraaaaaaaa hvor er det fedt!!!

  SvarSlet
 3. Overspringshandlinger er undervurderede!

  God dag til dig :-)

  Linda

  SvarSlet