fredag den 21. januar 2011

Here they come - the beautiful ones


Jeg har lige vinket farvel til to hotte fædre med ligeså hotte afkom på bagsædet. I to andre biler sidder endnu to hotte fædre inkl. børn og kører i samme retning. Nemlig mod Lalandia i Billund. Hvis det var mig der skulle derned, så ville jeg nok lige finde min allertyndeste kostume og scoreblik frem og flirte uhæmmet med ham med krøllerne og vaskebrættet.

Er det ikke typisk? Når ens mand er på vej afsted er det der man synes han er allermest lækker, selvom han lige har stået i stuen og set nøjagtig ligesådan ud.

Heldigvis har jeg en anden lækker type, som jeg skal tilbringe weekenden med og han ret så laid back og hyggelig. Det er Jeppesnitten, hvis seneste yndlingsaktivitet er at finde steder på gulvet og så bare lægge sig ned og smile.


God weekend og læs med i weekenden, hvor det kommer til at handle lidt om minkpelse. Jojo.

8 kommentarer:

 1. Lyder da som alletiders weekend med det hele. Her er alle planer IGEN (får man f.... lyst til at råbe) blevet aflyst af sygdom. Så i stedet for alene hjemme tid med mindstemand har jeg nu syg og sur storebror på sofaen og travl mand på kontoret....
  Juhuuuu....
  - så glæder mig til at læse om minkpelse da! Kunne du kombinere med fif til udglattelse af kronisk vrederynke i panden??

  SvarSlet
 2. HVORFOR er det sådan med de mænd!? Jeg kan også få helt stress over, hvor pæn og lækker min er, når han skal til at gå. Og han har sådan set ikke gjort andet end at tage frakke på.

  SvarSlet
 3. Haha! Det gør min søn også, det der med at ligge sig tilfældige steder på gulvet. Det lyder som en hyggelig weekend for alle.

  SvarSlet
 4. Rynkeudglattende.....hm lad mig se, JO! rødvin. Jeg bliver altid pænere efter et par glas. I hvert fald i spejlet. Hehe. Og du er ikke ene om det med sygdom det er over hele linien.

  Fie: Utroligt så lidt der skal til, bare en frakke, kæft vi er nemme mand.

  Luna: Ha hvor skægt. Man tænker: hvad laver de dog? Men måske skulle vi gøre det samme. Har fandme tit lyst til det.

  SvarSlet
 5. Jeg kan også se, at de er lige gamle. William er født 30. aug 2009. :) Jeg smider mig også tit på gulvet, men som oftest på en madras. Det er nu engang mere komfortabelt.
  (BTW så glæder jeg mig som et lille barn til du og Maren kommer til Aalborg!)

  SvarSlet
 6. Jeg kender godt det dér med lækkerheden. Har en kæreste, som er afsted 10-14 dage hver måned, og jeg tænker hver gang "ahhh...bliv lige lidt hjemme. Du er så lækker - kom ind i seng" når han skal afsted (vel vidende at vi nok ikke havner direkte i sengen hvis han blev, men den ene med vaskteøtjet og den anden med den yngste på armen).
  Og Jeppe - han er da skabt til arbejdsmarkedet. Ser en stor karriere for ham...Men lad være med at købe en fatboy. Fylder ad h... til og kommer aldrig op ad den! Bedre med gulvet!

  SvarSlet
 7. He he, kender det alt for godt.

  Jeg har givet dig en award, se mere på min blog, hvis du vil lege med.

  Ha' en god søndag.

  SvarSlet
 8. Haha, læs mit næstseneste indlæg om Lalandia... Vist ikke meget at frygte der - men, men, det var jo så også Rødby version... Måske luften er anderledes i Jylland. :-)

  SvarSlet